Coltukas - mielas masiniukas, bet muša per vairą stabdant
- keyboard
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 125
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma 18 GDI 97 m.
Coltukas - mielas masiniukas, bet muša per vairą stabdant
Tai va, mano istorija, turiu as COLT 1.6 automata 93m. Nusipirkau pries metus... toks visas raudonas, bobute vairavo, gan tvarkingas buvo... Nusipirkes nieko nekeiciau, apart tepalu ir ten filtriuku visokiu... Metus va ramiai pavazinejau... atsirado visokiu smulkmenu...
1. Prakiuro radijatorius - nedidele skyle, kadangi prakiuro vaziuojant i vilniu is sodybos, kad nusigauciau namo, pripyliau vandens ir ten kazkokio ss.. tipo kad laikinai ta skyle uzmontuotu.. grizau. manau ilgai ant vandens vazinet negerai, reikia tvarkyt... klausimas - virinti? kiek tai mazdaug kainuoja? ir kur galima nebrangiai ir gerai tai padaryti vilniuje?
2. Vaziuojant didesniu greiciu ~80-90km/h stabdant dreba vairas, nezymiai, bet labai nemaolu... itariu priekinius stabdziu diskus... kur butu imanoma tai issiaiskinti ar tikai jie kalti. Ir kiek, jei jie vis delto prasikalte, jie galetu kainuoti? ziurejau tanagroj tai apie 130lt, biski brangoka...
Nesu didelis masinu zinovas, daugiau paprastas vartotojas... patarkit broliai...
1. Prakiuro radijatorius - nedidele skyle, kadangi prakiuro vaziuojant i vilniu is sodybos, kad nusigauciau namo, pripyliau vandens ir ten kazkokio ss.. tipo kad laikinai ta skyle uzmontuotu.. grizau. manau ilgai ant vandens vazinet negerai, reikia tvarkyt... klausimas - virinti? kiek tai mazdaug kainuoja? ir kur galima nebrangiai ir gerai tai padaryti vilniuje?
2. Vaziuojant didesniu greiciu ~80-90km/h stabdant dreba vairas, nezymiai, bet labai nemaolu... itariu priekinius stabdziu diskus... kur butu imanoma tai issiaiskinti ar tikai jie kalti. Ir kiek, jei jie vis delto prasikalte, jie galetu kainuoti? ziurejau tanagroj tai apie 130lt, biski brangoka...
Nesu didelis masinu zinovas, daugiau paprastas vartotojas... patarkit broliai...
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Na del radijatoriaus nelabai ka galiu pasakyti, neteko susidurti su tokia problema (tfu tfu tfu
).
Del disku tai absoliuchiai aishku, kad del ju kala vairas...Gali meginti nuvezhti nutekinti, bet beveik visada nepadeda, po kiek laiko vel tas pats...
130Lt uzh diska yra tikrai normali kaina
Turetum 0.2L daugiau variklio turio, tai klotum po 260Lt uzh diska
Kaladeles jei ne naujos prieky, tai reiketu ir kartu pasikeisti, kad jos kreivai nudevetos, nesuestu nauju disku.

Del disku tai absoliuchiai aishku, kad del ju kala vairas...Gali meginti nuvezhti nutekinti, bet beveik visada nepadeda, po kiek laiko vel tas pats...
130Lt uzh diska yra tikrai normali kaina

Kaladeles jei ne naujos prieky, tai reiketu ir kartu pasikeisti, kad jos kreivai nudevetos, nesuestu nauju disku.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aš diskus Liro po 36Lt nusipirkauDzhedaj rašėCOLONNa del radijatoriaus nelabai ka galiu pasakyti, neteko susidurti su tokia problema (tfu tfu tfu).
130Lt uzh diska yra tikrai normali kainaTuretum 0.2L daugiau variklio turio, tai klotum po 260Lt uzh diska
![]()

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
stabdziu diskai, padangos, ratlankiai. Net naujus diskus reikia nutekinti, visai kitas vaziavimas 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- keyboard
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 125
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma 18 GDI 97 m.
buvau vakar pas meistreli, del radijatoriaus sake nesiparink, nieko baisaus...
o del disku, sake flifuot nepsimoka, nieko nebus, o del musimo, sake nekreip demesio... ten azkas parudyje ir del to musa.. sake, kai turesi litu, galesi keist,jei neturesi, gali sau ramiai vazinet... tai nzn, kol kas nekeisiu,...
o del disku, sake flifuot nepsimoka, nieko nebus, o del musimo, sake nekreip demesio... ten azkas parudyje ir del to musa.. sake, kai turesi litu, galesi keist,jei neturesi, gali sau ramiai vazinet... tai nzn, kol kas nekeisiu,...
as kaip pavazinejau su nelygiais diskais, tai pradejo vairas barshketi. Ten yra kazkokios galvos,jos nusidevejo ir atsirado laisvoji veika. SKaiciau nete, kad disku storis gali tik 1 mm is vienos puses suploneti, pvz jei diskas 22mm storio, tai min jo storis gali buti 20 mm. Pas mane disko sieneles plonos, tai tikrai neslifuosiu, bo sumazes atsparumas deformacijoms (terminem ir mechaninem). jei prades artimiausiu metu musti, tai keisiu diskus , ISKART 

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
OJ, tikrai ne 1mm.
Kiekvienas gamintojas rasho prie disku koks yra naujo disko storis ir koks minimalus leidziamas disko storis.
Pvz colto mano buvo 24mm naujo, 18mm leidzhiamas, o mano buvo belike apie 15
Shiaip irgi galiu pasakyt, kad geriau pasikeist laiku diskus, nes po to shaibom eina vairo traukiu antgaliai ir pachios traukes nuo vibracijos, o ir pati vairo kolonele gali nuo tokio nuolatinio dauzhymosi (kas man ir buvo nutike) pareit.
Kiekvienas gamintojas rasho prie disku koks yra naujo disko storis ir koks minimalus leidziamas disko storis.
Pvz colto mano buvo 24mm naujo, 18mm leidzhiamas, o mano buvo belike apie 15

Shiaip irgi galiu pasakyt, kad geriau pasikeist laiku diskus, nes po to shaibom eina vairo traukiu antgaliai ir pachios traukes nuo vibracijos, o ir pati vairo kolonele gali nuo tokio nuolatinio dauzhymosi (kas man ir buvo nutike) pareit.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Re: Coltukas - mielas masiniukas, bet muša per vairą stabdan
keyboard rašėCOLONTai va, mano istorija, turiu as COLT 1.6 automata 93m. Nusipirkau pries metus... toks visas raudonas, bobute vairavo, gan tvarkingas buvo... Nusipirkes nieko nekeiciau, apart tepalu ir ten filtriuku visokiu... Metus va ramiai pavazinejau... atsirado visokiu smulkmenu...
tAI KAD MAN ATRODO KAD NERA TEN JAU TAIP SUNKU PAKEISTI PRIEKINIUS DISKUS .
1. NUIMI RATA
2, ATSUKI IS ANTRO GALO KALADELES DU DIDELI VARZTAI
3, ATSUKI PATI DISKA (LAIKO TIK 1 VARZTAS)
4,UZDEDI NAUJA DISKA
5,PRISUKI JI
6, UZDEDI KALADELES IR JAS PRISUKI
IR VISKAS...........
tik viska daugink is triju laiko atzvilgiu, nes viskas bus prirudije ir nemaza tikimybe kad koki varzta nutrauksiTeo rašėCOLONkeyboard rašėCOLONTai va, mano istorija, turiu as COLT 1.6 automata 93m. Nusipirkau pries metus... toks visas raudonas, bobute vairavo, gan tvarkingas buvo... Nusipirkes nieko nekeiciau, apart tepalu ir ten filtriuku visokiu... Metus va ramiai pavazinejau... atsirado visokiu smulkmenu...
1. NUIMI RATA
4,UZDEDI NAUJA DISKA
5,PRISUKI JI
IR VISKAS...........
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nuimi ratą, nuimi suporto vieną galą (kad pasikeltų), nuimi seną diską (galima įsukt varžtus tokius, kad jį atplėštų), uždedi naują, uždedi atgal suportą, uždedi ratą.Teo rašėCOLONkeyboard rašėCOLONTai va, mano istorija, turiu as COLT 1.6 automata 93m. Nusipirkau pries metus... toks visas raudonas, bobute vairavo, gan tvarkingas buvo... Nusipirkes nieko nekeiciau, apart tepalu ir ten filtriuku visokiu... Metus va ramiai pavazinejau... atsirado visokiu smulkmenu...
1. NUIMI RATA
4,UZDEDI NAUJA DISKA
5,PRISUKI JI
IR VISKAS...........

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas