mitsubishi carsima
mitsubishi carsima
ka pasakysite apie carisma pakaba? Girdejau ji yra labai nekokia, bet domina mane ne carisma, o kaip nekeista volvo s40. Tik esme ta, kad volvo s40 pasiskolino visa vaziuokle is carismos, todel ir idomu man kaip ar labai jau prasta carismos vaziuokle ar is bedos galima tokia eksploatuoti?
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Re: mitsubishi carsima
negaliu patiketi. arba gal cia mano vaziavimo stilius buvo labai atsargus, bet kai po 2metu eksploatacijos (125000 pirka + 55 000 mano = 180 000km) pardaviau savo carisma, tai kai su pirkejais nuvaziavom pas meistra ir jis tikrino vaziuokle tai pasake kad ledas, ir kad labai gera. tiesa jis nemate kad sailentblokai biski durniavo nes jei per geresne duobe pervaziuodavau tai gale pasigirsdavo didelis DUN.dainius rašėCOLONka pasakysite apie carisma pakaba? Girdejau ji yra labai nekokia, bet domina mane ne carisma, o kaip nekeista volvo s40. Tik esme ta, kad volvo s40 pasiskolino visa vaziuokle is carismos, todel ir idomu man kaip ar labai jau prasta carismos vaziuokle ar is bedos galima tokia eksploatuoti?
o va o mano eklipses gala barshka jau, nors ir masina naujesne atitinkamai ir kilometrazas per puse mazesnis.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Andrius
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 650
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 01, 03:00
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tiesiog is tavo pasakymo kad "ar is bedos galima eksploatuoti" isejo toks palyginimas.dainius rašėCOLONtai tokia jau prasta karismos vaziuokle kad net su fiatu lyginate|?
Per 2.5 metu pakeiciau Carismai granata, ir traukes, dabar bishki vel barska, bet cia del to kad nesveiki keliai kuriais as vazineju, o tai reiskia Kaune

Mano kolega anksciau dirbo Vistoj (Vista buvo igaliotas Mitsubishi atstovas), tai jis sake, kad carisma niekada tyli nebus. O siaip vaziuokle patvari. Pernai kai saviske nusipirkau, kai kurias gumas keiciau, tai niekas iki siol neparejo. Kainos silentbloku ir traukiu tikrai nedideles (jei neperki pas igaliotus atstovus)Andrius rašėCOLONtiesiog is tavo pasakymo kad "ar is bedos galima eksploatuoti" isejo toks palyginimas.dainius rašėCOLONtai tokia jau prasta karismos vaziuokle kad net su fiatu lyginate|?
Per 2.5 metu pakeiciau Carismai granata, ir traukes, dabar bishki vel barska, bet cia del to kad nesveiki keliai kuriais as vazineju, o tai reiskia Kaune
Mitsubishi Carisma "97 1,8l - parduota