mitsubishi carsima

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
dainius
Dalyvis
PranešimaiCOLON 27
UžsiregistravoCOLON 2006 03 01, 11:22
MiestasCOLON klp

mitsubishi carsima

Neperskaitytas pranešimas dainius » 2006 04 12, 12:12

ka pasakysite apie carisma pakaba? Girdejau ji yra labai nekokia, bet domina mane ne carisma, o kaip nekeista volvo s40. Tik esme ta, kad volvo s40 pasiskolino visa vaziuokle is carismos, todel ir idomu man kaip ar labai jau prasta carismos vaziuokle ar is bedos galima tokia eksploatuoti?

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2006 04 12, 12:20

iš bėdos ir fiatą galima eksploatuot
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Wytska
Garbės narys
PranešimaiCOLON 4899
UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
AutomobilisCOLON nemitsubishi
MiestasCOLON Kaunas

Re: mitsubishi carsima

Neperskaitytas pranešimas Wytska » 2006 04 12, 12:29

dainius rašėCOLONka pasakysite apie carisma pakaba? Girdejau ji yra labai nekokia, bet domina mane ne carisma, o kaip nekeista volvo s40. Tik esme ta, kad volvo s40 pasiskolino visa vaziuokle is carismos, todel ir idomu man kaip ar labai jau prasta carismos vaziuokle ar is bedos galima tokia eksploatuoti?
negaliu patiketi. arba gal cia mano vaziavimo stilius buvo labai atsargus, bet kai po 2metu eksploatacijos (125000 pirka + 55 000 mano = 180 000km) pardaviau savo carisma, tai kai su pirkejais nuvaziavom pas meistra ir jis tikrino vaziuokle tai pasake kad ledas, ir kad labai gera. tiesa jis nemate kad sailentblokai biski durniavo nes jei per geresne duobe pervaziuodavau tai gale pasigirsdavo didelis DUN.
o va o mano eklipses gala barshka jau, nors ir masina naujesne atitinkamai ir kilometrazas per puse mazesnis.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)

dainius
Dalyvis
PranešimaiCOLON 27
MiestasCOLON klp

Neperskaitytas pranešimas dainius » 2006 04 12, 12:29

tai tokia jau prasta karismos vaziuokle kad net su fiatu lyginate|?

Vartotojo avataras
Andrius
Garbės narys
PranešimaiCOLON 650
UžsiregistravoCOLON 2004 08 01, 03:00
AutomobilisCOLON Carisma
MiestasCOLON Kaunas
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Andrius » 2006 04 12, 15:40

dainius rašėCOLONtai tokia jau prasta karismos vaziuokle kad net su fiatu lyginate|?
tiesiog is tavo pasakymo kad "ar is bedos galima eksploatuoti" isejo toks palyginimas.
Per 2.5 metu pakeiciau Carismai granata, ir traukes, dabar bishki vel barska, bet cia del to kad nesveiki keliai kuriais as vazineju, o tai reiskia Kaune :lol:
Paveikslėlis

dainius
Dalyvis
PranešimaiCOLON 27
MiestasCOLON klp

Neperskaitytas pranešimas dainius » 2006 04 13, 12:25

andriau, o gali parasyti kiek sumokejai uz darbus visko ko tvarkei, ten granatos, traukes? Siaip jeigu tik tiek kiek tau tai cia nieko blogo, bet cia gal bobuciu pasakos bet visi skundziasi baisiom kainom pakabos ir baisiu nelaikymu, bet cia sako siaip visokie sudagalviai tai gal susapnavo jie..

Vartotojo avataras
Vaidule
Dalyvis
PranešimaiCOLON 203
UžsiregistravoCOLON 2005 07 27, 03:00
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Vaidule » 2006 04 13, 13:24

Andrius rašėCOLON
dainius rašėCOLONtai tokia jau prasta karismos vaziuokle kad net su fiatu lyginate|?
tiesiog is tavo pasakymo kad "ar is bedos galima eksploatuoti" isejo toks palyginimas.
Per 2.5 metu pakeiciau Carismai granata, ir traukes, dabar bishki vel barska, bet cia del to kad nesveiki keliai kuriais as vazineju, o tai reiskia Kaune :lol:
Mano kolega anksciau dirbo Vistoj (Vista buvo igaliotas Mitsubishi atstovas), tai jis sake, kad carisma niekada tyli nebus. O siaip vaziuokle patvari. Pernai kai saviske nusipirkau, kai kurias gumas keiciau, tai niekas iki siol neparejo. Kainos silentbloku ir traukiu tikrai nedideles (jei neperki pas igaliotus atstovus)
Mitsubishi Carisma "97 1,8l - parduota

BUTTON_POST_REPLY