TANAGRA/ VARIKLIU REMONTAS

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2005 07 10, 15:27

alfa-moda rašėCOLONne nu jus tikrai labai keisi kazkokie ...............
sakau jums man buvo blogai uzdetas balansinis drzas po to, kai keite paskirstimo dirza, atvariau pas juos ir sakau blogai uzdejote balansisni....
atidare sako kad tikrai blpgai viska patvarke, atsiprase ir palinkejo gero kelio, uz patvarkima sumokejau 0 LTL, o jums tik snekiti te svarbu, nors nekarto su tuo ir nesusidurete....
Gerai, dabar primesk tokį dalyką: sakykim man atneši kokį kompą ir sakai "pažiūrėk kas yra, kažko neveikia", pasijungiu, nieko nesuprantu kas jam yra, išvalau šiukšlių dėžę ir atiduodu :roll: Tu pasiimi, sakai "nu nifiga nepadėjo, taip pat lievai" atneši vėl man, tada pravalau dar kokius temp failus "o vdrug padės" ir vėl atiduodu... Įdomu kiek laiko tu pas mane taip vaikščiosi ir kiek kartų aš spėliosiu? Nemanai, kad jei būčiau žinojęs kas jam yra būčiau iš karto patvarkęs? O jei jau nežinau tai ir nepadarysiu. Gal tau ten pasukinėjo tą balansinį ir netyčia pataikė, arba net nepataikė, bet tau gerai :roll:
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
alfa-moda
Garbės narys
PranešimaiCOLON 773
UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas alfa-moda » 2005 07 10, 15:33

Zyxeli tu sneki nesamones, visada y priezasciu del kuriu pasireiskia vieni arvkiti dalykai...
jeigu tu keitei pagrindini pakirstimo dirza ir po jo keitimo atsirado vibracija tai reiskia kad turi ziureti butent, ji neskol nebuvai jo pakeites viskas funkcianavo be vibracijos ....
tad padedi ziureti o kas buvo daroma tam kad pakesiti sena dirzai nauja, nuimti reikejo teai ir tai ir pakeisti i tai ir tai, is ci seka, kad reikia patyikrinti ar viskas stovi savo vietoje, o pasirodo , kad ne viskas buvo sudeta atgal geri ..., va ir visas problemos sprendimas ...
Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia

Vartotojo avataras
Pliustas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 3141
UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
AutomobilisCOLON Eclipse 1G
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Pliustas » 2005 07 10, 16:21

Tai reishkias taip. Susirandi pati lieviausia shunmeisrti, nuvarai pas ji kad jis dirzha pakeistu, ir tada varineji pas ji pusantru metu kol jis galu gale metodom naucnovo tyka vistik uzhdeda normaliai ta dirzha, aisku bevazhinejant uzsilenkia 16 vozhtuviuku, linxta shvaistiklis ir tt. Nu bet shunmeistris savo darba gi turi iki galo padaryti
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis

Vartotojo avataras
alfa-moda
Garbės narys
PranešimaiCOLON 773
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas alfa-moda » 2005 07 10, 17:22

nu jeuigu pats esi idiotas, tai galbut tad teks varineti pas pati leviausi meistra 1.5 metu i r kad jis metodom nauchnogo tyka viska patikrintu, o jeigu biski pats suprani , tai zinosi kame priezastis..............
jauciu, kas i foruma visi raso kaip spec ekspetai, o kai atvaro i servisa tai ne zodzio nepasao ir laukia ka ten ismanis mesitras ....
bet jau tokia nuoone susisdaro is jusu sneku ... :wink:

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2005 07 10, 17:35

Tai pala, nebesuprantu... Kodėl tada tu pats nesitvarkai, jei žinai kame problema? Man pvz laikas labai svarbu. Jei aš varynėsiu 10 kartų kol man kažką padarys- bankrotuosiu :roll: Geriau nuvaryt kur daro gerai, sumokėt daugiau ir per tas valandas, kurias užtruktum varynėt "ištaisynėt klaidas"- uždirbt daugiau :roll: Taip kad...

Vartotojo avataras
alfa-moda
Garbės narys
PranešimaiCOLON 773
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas alfa-moda » 2005 07 10, 17:43

baigiam jau, nes jau nebeidomu darosi, o jeigu tu zinai kame problema, tai kam tada varioneti 10 kartu, tu sau priestarauji, tau patvarke ir tu niekur neisvaziuodamas gali pastebeti ar pasikeite kazkas ar ne ..........
viskas, kam isradineti dvirati ir rasineti ta pati. O taip snekedami kaip jus, man susidaro ispudis, kad visi turite labai daug $$$ nes jei ten negarai - tai tenai davai, ir visusr tik moki $$$, kai pinigu buna per daug gal taip ir reikia daryti , ka as zinau ...

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2005 07 10, 18:18

alfa-moda rašėCOLONbaigiam jau, nes jau nebeidomu darosi, o jeigu tu zinai kame problema, tai kam tada varioneti 10 kartu, tu sau priestarauji, tau patvarke ir tu niekur neisvaziuodamas gali pastebeti ar pasikeite kazkas ar ne ..........
viskas, kam isradineti dvirati ir rasineti ta pati. O taip snekedami kaip jus, man susidaro ispudis, kad visi turite labai daug $$$ nes jei ten negarai - tai tenai davai, ir visusr tik moki $$$, kai pinigu buna per daug gal taip ir reikia daryti , ka as zinau ...
Kaip tu nepavažinėjęs pasakysi, kad kažkas negerai? Jei tu sugebi pažiūrėjęs pasakyt, kad negerai ir žinai kaip turi būti, kad būtų gerai- tai kodėl pačiam nepasidaryti? Dabar dėl to 10 kartų- kaip suprantu apie tai ir tema, žmogus jau 4 kartus varęs kažkur ir vis dar blogai- nori nuvaryti kur padarytų gerai, bet tu siūlai vežti vėl ten pat :roll: ne daug iki to 10 ir tėra. Kai pinigų per daug tai tik ir varynėt pas tokius, kur iš 10 karto tik gerai padaro :!: Paskaičiuokim: kiekvieną kartą važiuodamas į servisą sudegini benzino, patampai savo nervus ir prarandi kokias 2H darbo laiko (nes nedažni servisai dirba po darbo)... Valandos darbo užmokestis apie 100 litų- 2 valandos, 200 litų + benzas + valerijonas = virš 200 litų. Padauginam iš tiek kartų, kiek varinėji ten taisytis už "0 LTL"- gauni labai nemažą minusą, kurio nebūtų, jei iš karto nuvarytum į normalų servisą ir pasidarytum viską gerai iš pirmo karto :idea: Taip kad nereikia žiūrėt kiek tu prarandi sumokėdamas, reikia kartais paskaičiuot ir tą- kiek tu prarandi sugaišdamas :!:

Vartotojo avataras
alfa-moda
Garbės narys
PranešimaiCOLON 773
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas alfa-moda » 2005 07 10, 19:27

Zyxeli pakanka uzsivesti masina ir pergazuoti kad pastebeti ar yra vibracija ar ne, matosi kad neturejai tokos problemos su paskirstimo dirzu....
baigiam kalbas...

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2005 07 11, 10:27

Pliustas rašėCOLONTai reishkias taip. Susirandi pati lieviausia shunmeisrti, nuvarai pas ji kad jis dirzha pakeistu, ir tada varineji pas ji pusantru metu kol jis galu gale metodom naucnovo tyka vistik uzhdeda normaliai ta dirzha, aisku bevazhinejant uzsilenkia 16 vozhtuviuku, linxta shvaistiklis ir tt. Nu bet shunmeistris savo darba gi turi iki galo padaryti
is pradziu rankini nuleisk :idea: :lol: :lol:
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Pliustas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 3141
UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
AutomobilisCOLON Eclipse 1G
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Pliustas » 2005 07 11, 10:46

Nu nzn nzn Alfa, kazkaip netaip tu cia mastai man rodos, nu nevermind, pasiliekam tada kiekvienas prie savo nuomoniu ir remontuojames kaip kas mano esant teisingiausia, manau toks prabliemos sprendimo variantas. As sakau is savo skaudzios patirties pasimokes, man kai shunmeistriai paremontavo tai nesinorejo ten daugiau pas juos rodytis kad dar ko neprifantazuotu. Teko paskui pas normalu meistra vaziuot shunmeistriu broko taisyt. Tai sumoje 60lt i bala ishmeciau. Tai gerai kad problema nedidele buvo. O va jei rimtesne tai primesk kiek gautusi.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis

BUTTON_POST_REPLY