Auto gesta, esant shaltam varikliui + neveikia autopilotas
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 28, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Auto gesta, esant shaltam varikliui + neveikia autopilotas
Sveiki,
Auto 95m. Mitsubishi Galant sedanas V6 2.0L, automatas. Reiskia, yra keletas bedu:
1) neveikia autopilotas. Bandziau ir 120km/h vaziuojant ijungti ir 60Km/h. Nesifixuoja ir viskas autopilotas.
2) esant shaltam varikliui, auto gesta, reikia nemazhai pragazuoti, kol isyla ir vaziuoja normaliai.
Patarkit kur butu galima sutvarkyti sias bedas ir kiek +- Lt tai man atsieitu.
Veixmas butu Vilniuje.
Aciu uz info.
Auto 95m. Mitsubishi Galant sedanas V6 2.0L, automatas. Reiskia, yra keletas bedu:
1) neveikia autopilotas. Bandziau ir 120km/h vaziuojant ijungti ir 60Km/h. Nesifixuoja ir viskas autopilotas.
2) esant shaltam varikliui, auto gesta, reikia nemazhai pragazuoti, kol isyla ir vaziuoja normaliai.
Veixmas butu Vilniuje.
Aciu uz info.
Mazhylis
Mitsubishi Galant sedanas 95m. V6 2.0l automatas, 110 kW
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu kaip kaip
Geras klausimas....
Nu paimu "gaza" iki 80 - 90 km/h. tada desinej vairo pusej (tixlew, po vairu) yra tokia rankenele. Ji turi tris pozicijas: "set, acc, cancel". Nu tai mano galva viskas vyxta taip: kai man tinka greitis, as rankenele pastumiu zemyn, kai kai reikia pagreiteti, as pastumiu aukstyn, o kai jau nereikia autopiloto, patraukiu i save ir padarau "cancel". Anglu k. neblogai moku atrodo, o sumaisyti ten tu padeciu nelabai ir iseina, taciau faktas, kad autopilotas nefixuoja greicio - 100 procentu".

Geras klausimas....

Nu paimu "gaza" iki 80 - 90 km/h. tada desinej vairo pusej (tixlew, po vairu) yra tokia rankenele. Ji turi tris pozicijas: "set, acc, cancel". Nu tai mano galva viskas vyxta taip: kai man tinka greitis, as rankenele pastumiu zemyn, kai kai reikia pagreiteti, as pastumiu aukstyn, o kai jau nereikia autopiloto, patraukiu i save ir padarau "cancel". Anglu k. neblogai moku atrodo, o sumaisyti ten tu padeciu nelabai ir iseina, taciau faktas, kad autopilotas nefixuoja greicio - 100 procentu".
Mazhylis
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
pas mane su Autopilotu ta pati problemaMazhylis rašėCOLONNu kaip kaip![]()
Geras klausimas....

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Gerai, del autopiloto paziuresiu, bet esme buvo tame - kur rasti Vilniuje gerus elektrikus, kurie galetu nuodugniai apziureti auto????
Nesinori auto varyti pas megejus, kurie tik pasikrapstys nosis ir paprasys pinigeliu kaip uz normalu remonta....
Nesinori auto varyti pas megejus, kurie tik pasikrapstys nosis ir paprasys pinigeliu kaip uz normalu remonta....
Mazhylis
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
nu cia pavarei pradejai apie megejus o baigiai kaip apie servisus! Megejai pziuri jeigu nezino tai it babkiu neima,o vat koks Kemi paziuri nosi pakrapsto, nieko nepadarys o pinigus paimsMazhylis rašėCOLONGerai, del autopiloto paziuresiu, bet esme buvo tame - kur rasti Vilniuje gerus elektrikus, kurie galetu nuodugniai apziureti auto????

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Auto gesta, esant shaltam varikliui + neveikia autopilot
Jo kaip rase Matosas paskaityk instrukcija kaip reikai naudotis autopilotu.Mazhylis rašėCOLONSveiki,
Veixmas butu Vilniuje.
Aciu uz info.
Kitas dalykas del ko masina gesta salta, tai gali buti kaltas variklio temperaturos daviklis, jis neveikia ir siuncia kompui info kad masina ikaitusi, atomatiskai neisijungia "patsosas"ir masina gesta o kai jau ikaito nu tai i kaip priklauso "patsoso" nereikia va del to ir negesta. Kitas dalykas kai masina salda jokiu pragazavimu daryti negalima, variklis turi isiti kitaip tu sumazini jo resursa 1/3.
O geras servisas yra Avizeniuose, ciau uz Vilniaus prie Bukiskiu, gerai ir nebrangiai padarys

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia