hidraulinis itempejes
Taip pas tave SOHC'asmarasco rašėCOLONnu tai jau kaip ir radau ir issiaiskinau ka pas mane SOHC 12v V6

HIGH LINE (SOHC), 4FA/T USA rinkos modelis, 97.10 3-ios dekados gamybos
Model: Z11A
Classification: MRHEL2M
Option: A05
Exterior: R71A
Interior: 86S
Pharaon-> prie CarFaxo priejimio neturiu, bet yra zmoniu, kurie kokiai vienai masinai gali patikrinti uz dyka

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
tai :censored: ir metus pagerinoMicius rašėCOLONTaip pas tave SOHC'asmarasco rašėCOLONnu tai jau kaip ir radau ir issiaiskinau ka pas mane SOHC 12v V6
HIGH LINE (SOHC), 4FA/T USA rinkos modelis, 97.10 3-ios dekados gamybos
Model: Z11A
Classification: MRHEL2M
Option: A05
Exterior: R71A
Interior: 86S
Pharaon-> prie CarFaxo priejimio neturiu, bet yra zmoniu, kurie kokiai vienai masinai gali patikrinti uz dyka

3000 GT 3.0l(161AG)ne zveris,bet man uztenka :~
Del metu tai nekreip demesio, ten kur as parasiau yra ktipo surinkimo dta, kada is gamyklos pacios isriedejo pardavimui i salona, tai gali but visai kita datamarasco rašėCOLONtaiir metus pagerino
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
teisingai,as taip istiesu ir isivaizdavau...o draugelis rades ant kebulo numeri sako nevelnio ne 98 pas tave o 97.o as ir buvau pagalvojes apie ta varijanta kuri jus sakotDzhedaj rašėCOLONAtkreipk demesi, kad ir techniniam pase rasho "Pirmos eksploatacijos data", o ne "Pagaminimo data"

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=841338 toks variklis kaip cia ar kitoks. Kazkaip neishsimasto man kaip dohc dangtis uzsidejo ant sohc'o.marasco rašėCOLONjeigu pas mane SOHC,tai reiskia gerai kazkas pajuokavo ant variklio uzdeje DOHC dangtiMicius rašėCOLON Dziaukis kad pas tave SOHC, nes ta pati programa rodo, kad pas DOHC'inius variklius yra ne tik kad hidraulinis itempejas, bet dar gyvas velnias ir kitu dalykeliu, kaip kad visokie guoliai/skriemuliai ir kt.![]()
![]()
![]()
Accord Tourer
nera DOHC,ant tiek buvau isitikines i dokumentus,kad net akyse DOHC maciauRoliz rašėCOLONhttp://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=841338 toks variklis kaip cia ar kitoks. Kazkaip neishsimasto man kaip dohc dangtis uzsidejo ant sohc'o.marasco rašėCOLONjeigu pas mane SOHC,tai reiskia gerai kazkas pajuokavo ant variklio uzdeje DOHC dangti![]()
![]()
![]()

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
tai rimtai tik 119 kw?marasco rašėCOLONnera DOHC,ant tiek buvau isitikines i dokumentus,kad net akyse DOHC maciauRoliz rašėCOLON http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=841338 toks variklis kaip cia ar kitoks. Kazkaip neishsimasto man kaip dohc dangtis uzsidejo ant sohc'o.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Accord Tourer