hidraulinis itempejes
o tai tau,nu ir pasiseke man...sutaupaiu nemazo pinigelio
pasirodo mano variklyje jokio hidraulinio itempejo nera.tai reikejo pirkti tik dirza ir guoliuka.toj parduotuveje biciukas turejo kompiuteryje programa kur butent pagal variklio numeri jam atverte brezini,tai iskart nepatikejau kol meistras isardes taip irgi pasake. 

3000 GT 3.0l(161AG)ne zveris,bet man uztenka :~
as irgi tiek ruosiausi paklot,bet gavosi juokingai...paskirstymo dirzelis,guolis,generatoriaus+stiprintuvo dirzas 160 lt + darbas 160 ltJAWA9 rašėCOLONas keiciau irgi dirzus tai atsejovisi isskyrus vairo stipro 680lt+darbas 170lt.cia galanterijos
visos detales japoniskos
o koks tavo aparatuks?
Dziaukis kad pas tave SOHC, nes ta pati programa rodo, kad pas DOHC'inius variklius yra ne tik kad hidraulinis itempejas, bet dar gyvas velnias ir kitu dalykeliu, kaip kad visokie guoliai/skriemuliai ir kt.marasco rašėCOLON pasirodo mano variklyje jokio hidraulinio itempejo nera.tai reikejo pirkti tik dirza ir guoliuka.toj parduotuveje biciukas turejo kompiuteryje programa kur butent pagal variklio numeri jam atverte brezini,tai iskart nepatikejau kol meistras isardes taip irgi pasake.

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
jeigu pas mane SOHC,tai reiskia gerai kazkas pajuokavo ant variklio uzdeje DOHC dangtiMicius rašėCOLONDziaukis kad pas tave SOHC, nes ta pati programa rodo, kad pas DOHC'inius variklius yra ne tik kad hidraulinis itempejas, bet dar gyvas velnias ir kitu dalykeliu, kaip kad visokie guoliai/skriemuliai ir kt.marasco rašėCOLON pasirodo mano variklyje jokio hidraulinio itempejo nera.tai reikejo pirkti tik dirza ir guoliuka.toj parduotuveje biciukas turejo kompiuteryje programa kur butent pagal variklio numeri jam atverte brezini,tai iskart nepatikejau kol meistras isardes taip irgi pasake.

Nzn, man rodo, kad tik pas SOHC yra taip, kaip kad tu aprasei savo situacija su dirzu ir itempejais. O jei ant dangtelio pas tave raso DOHC, tai vin'as jauciu padetu viska issiaiskintmarasco rašėCOLONjeigu pas mane SOHC,tai reiskia gerai kazkas pajuokavo ant variklio uzdeje DOHC dangti![]()
![]()
![]()

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
visko gali but.reiks issiaiskintMicius rašėCOLONNzn, man rodo, kad tik pas SOHC yra taip, kaip kad tu aprasei savo situacija su dirzu ir itempejais. O jei ant dangtelio pas tave raso DOHC, tai vin'as jauciu padetu viska issiaiskintmarasco rašėCOLONjeigu pas mane SOHC,tai reiskia gerai kazkas pajuokavo ant variklio uzdeje DOHC dangti![]()
![]()
![]()

- asciavadas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 166
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 10, 03:00
- AutomobilisCOLON Galant 2000m. V6 2.5cc
- MiestasCOLON Klaipeda
Re: hidraulinis itempejes
Nezinau ar butina ji keisti.Bet zynau viena kad mazai meistru ji moka tinkamai pastatyti.Nes pats tai patyriau kai vienam klaipedos tipo sustram servize(vairas) keiciau paskirstimo dirzeli ir po keliu tukstanciu jis nutruko.Ten tarp hidraulinio itempejo ir guolio turi buti tarpelis tik tiksliai nepasakysiu koks ligtais tarp 4-4.5mm. kitaip psekmes nekokios.Pats susiras inf.internete ir tada tik kruopstu meistra.Sekmes...marasco rašėCOLONvot ir nezinau,zadu pasikeisti visus dirzelius.ir nezinau kiek butina pasikeisti hidraulini itempeja.kokia svarba jis duoda?vistik nemaza kaina jo