as lygiai ta pati esu girdejus is meistru, kad jeigu automatas gerai dirba geriau prie jo nelyst...Pliustas rašėCOLONna as skaitaliojaus kazkur, kad be reikalo tepalu greiciu dezej geriau nekaitaliot, nes tie gamykliniai supieriniai yra.

as lygiai ta pati esu girdejus is meistru, kad jeigu automatas gerai dirba geriau prie jo nelyst...Pliustas rašėCOLONna as skaitaliojaus kazkur, kad be reikalo tepalu greiciu dezej geriau nekaitaliot, nes tie gamykliniai supieriniai yra.
ant matuokles jis atrodys visada svarus(nesakau jei nekeisi 200k kmBuldas rašėCOLONpas mane gerai dirba, bet as jau pats virs 30 km pravaziaves su ja, o kada jis keistas buvo nzn, bet kai ant matuokles tai jis svarus
nu jau kai prades dirbti blogai,tai patikek kad gali jau buti per veluRenataGT rašėCOLONas lygiai ta pati esu girdejus is meistru, kad jeigu automatas gerai dirba geriau prie jo nelyst...Pliustas rašėCOLONna as skaitaliojaus kazkur, kad be reikalo tepalu greiciu dezej geriau nekaitaliot, nes tie gamykliniai supieriniai yra.taip ir darau...
juo,cia idomiai parasyta...ir as neesu to girdejes.Dzhedaj rašėCOLONIsh kur tokia informacija gavai?
Manual dezhei 2 dazhniau reik keist tepalus, nei automatui? (ishvis pirma karta matau, kad rekomenduotu keisti...)
Bent pas mane pilasi toks pats tepalas ir i "razdatke", tai ar negali buti chia abi talpos susumuotos?marasco rašėCOLONjuo,cia idomiai parasyta...ir as neesu to girdejes.Dzhedaj rašėCOLONIsh kur tokia informacija gavai?
Manual dezhei 2 dazhniau reik keist tepalus, nei automatui? (ishvis pirma karta matau, kad rekomenduotu keisti...)
P.S.siaip pas mane 6 litrai ne 7,5 telpa.
nu kai keisiuosi tepaliukus su filtru,reiks issiaiskintDzhedaj rašėCOLONBent pas mane pilasi toks pats tepalas ir i "razdatke", tai ar negali buti chia abi talpos susumuotos?marasco rašėCOLONjuo,cia idomiai parasyta...ir as neesu to girdejes.
P.S.siaip pas mane 6 litrai ne 7,5 telpa.
http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.aspDzhedaj rašėCOLONIsh kur tokia informacija gavai?