greiciu deze
greiciu deze
gal kas zino kas galetu buti? karoc turiu galanta 94 metu ir vaziuojan neina is didesnes pavaros persijungti i mazesne. pvz. vaziuoji trecia pavara prie sankrizos nori isijunkti antra arba pirma ir neina, jei nori isijungti turi visiskai sustoti arba labai labai letai vaziuoti. kas gali buti ir tai tik tera su pirmais dwiem begiais pavz is penkto i ketvirta ar i trecia ijungti eina o i pirma ar antra neina. gal kam yra taip buve?
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: greiciu deze
perrinkt dezhe reiks, pakeisti sinchronizatorius ir turi buti geraiARTURAS rašėCOLONgal kas zino kas galetu buti? karoc turiu galanta 94 metu ir vaziuojan neina is didesnes pavaros persijungti i mazesne. pvz. vaziuoji trecia pavara prie sankrizos nori isijunkti antra arba pirma ir neina, jei nori isijungti turi visiskai sustoti arba labai labai letai vaziuoti. kas gali buti ir tai tik tera su pirmais dwiem begiais pavz is penkto i ketvirta ar i trecia ijungti eina o i pirma ar antra neina. gal kam yra taip buve?

norejau pasikeist automatines greiciu dezes tepalus ir filtra,bet labai labai nustebau del tepalu kainos...litras 50 litu(klaipedos"ford vista,mitsubishi")
niekur kitur klaipedoj tokiu tepalu daugiau neturi.tai iskilo pora klausimu,ar butina pilti ka katalogas nurodo(kas aisku turbut geriausia butu dezei) ir ar cia normali kaina,nes girdejau ka tas uab-as kosmines kainas laiko...
niekur kitur klaipedoj tokiu tepalu daugiau neturi.tai iskilo pora klausimu,ar butina pilti ka katalogas nurodo(kas aisku turbut geriausia butu dezei) ir ar cia normali kaina,nes girdejau ka tas uab-as kosmines kainas laiko...

3000 GT 3.0l(161AG)ne zveris,bet man uztenka :~
nu jei randat uz desimt litu tai tikrai nepatarciau,automatas turi buti gerai priziuretas jei norit ilgai vazinet.rekomendutina keist kas 25000km.visada pontiac transsportui keisdavau po 27lt uz litra,bet kai suzinojau apie 3000gt tepalo kaina,tai shoka gavau.jus butinai pasidomekit japonu parduotuvese,jie i kataloga paziureje pasakys koks jums reikalingas.
nera problemu!zixelis rašėCOLONvot ir mane domintu kainos, nes kazkaip pamasciau, gal vis delto reiketu pasikeist, nes kartais keistai pavara isimeta... kazkaip kietai, ir is vietos imant kartais uzlagina..
marasco jei ka nors daugiau issiaiskinsi, pasakyk ir man, ok? aciu

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
na ash pirkau ne ish vytaro bet ir te kashkokie brangus bet bratka nuolaida suveike bet vistiek tepalai apie 200 Lt kashtavojo bet perdauk nusipirkau, tai atliko tai kaip ir dar pigiau gavos.
paprashysiu kad swiftis ushsuktu cia ir parashytu apie tepalus ir gal net nuolaida suderesit. bet te reik blata biudu klube turet

paprashysiu kad swiftis ushsuktu cia ir parashytu apie tepalus ir gal net nuolaida suderesit. bet te reik blata biudu klube turet

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- Swifty
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
- AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
- SkypeCOLON kempius
- MiestasCOLON Vilnius
o jau suzinojai kad tau jo reik 7.5 litrus i deze ?marasco rašėCOLONnu jei randat uz desimt litu tai tikrai nepatarciau,automatas turi buti gerai priziuretas jei norit ilgai vazinet.rekomendutina keist kas 25000km.visada pontiac transsportui keisdavau po 27lt uz litra,bet kai suzinojau apie 3000gt tepalo kaina,tai shoka gavau.jus butinai pasidomekit japonu parduotuvese,jie i kataloga paziureje pasakys koks jums reikalingas.

siaip jei rimtai kanors domina, tai rashyk man pm pagelbesiu

tepalai valvoline
http://www.valvolineeurope.com/
ses oficiali kaina butu buvusi tepaliuku virsh 320 jei gerai pamenu

Paskutinį kartą redagavo 4 Swifty. Iš viso redaguota 2007 kartus.
a
Nu as i mechanine nepagailejau uz litra 50lt pilna sintetika....man 3litru prireike.75w90 berods
95' Honda Accord 2.0 iLS
93' Eclipse 2.0Dohc-SOLD
Vilnius
foto - http://www.cardomain.com/ride/2343659
93' Eclipse 2.0Dohc-SOLD
Vilnius
foto - http://www.cardomain.com/ride/2343659
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Swifty rašėCOLONo jau suzinojai kad tau jo reik 7.5 litrus i deze ?marasco rašėCOLONnu jei randat uz desimt litu tai tikrai nepatarciau,automatas turi buti gerai priziuretas jei norit ilgai vazinet.rekomendutina keist kas 25000km.visada pontiac transsportui keisdavau po 27lt uz litra,bet kai suzinojau apie 3000gt tepalo kaina,tai shoka gavau.jus butinai pasidomekit japonu parduotuvese,jie i kataloga paziureje pasakys koks jums reikalingas.![]()
![]()
siaip jei rimtai kanors domina, tai rashyk man pm pagelbesiu
ses oficiali kaina butu buvusi tepaliuku virsh 320 jei gerai pamenu
nu ash benzo tau ir kartais ushpilu pilna baka

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: a
na as skaitaliojaus kazkur, kad be reikalo tepalu greiciu dezej geriau nekaitaliot, nes tie gamykliniai supieriniai yra.Bulkus rašėCOLONNu as i mechanine nepagailejau uz litra 50lt pilna sintetika....man 3litru prireike.75w90 berods
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis