kol saltas variklis - per mazos apsukos ir variklis gesta...
kol saltas variklis - per mazos apsukos ir variklis gesta...
va pas mane tokia nesamone atsirado... kai saltas variklis buna tai turetu palaikti didesnes apsukas, kad jis neuzgestu ane? na va, o pas mane kaskas sugedo ir tipo kai saltas varikliukas didesniu apsuku nepalaiko.. tokiu budu variklis iskart gesta... kai palaikau ant gazo pedalo ir po kurio laiko variklis uzkaista - viskas ok, t.y. galima vazineti masineles variklis jau nebegesta. toks jausmas kad neveikia salto variklio kuro padavimas... tik kad as ten nieko nesigaudau...
veziau daryti diagnostika - nieko nerado asilai tik apsukas padidino... tai dabar kai varikliukas ikaista 1000 apsuku rodo... ir i servisa normalu veziau..
sakykkit kur man sia problema taisyti ir kas tai galetu buti.. kiek kainuotu
?
veziau daryti diagnostika - nieko nerado asilai tik apsukas padidino... tai dabar kai varikliukas ikaista 1000 apsuku rodo... ir i servisa normalu veziau..
sakykkit kur man sia problema taisyti ir kas tai galetu buti.. kiek kainuotu
?
Paskutinį kartą redagavo 1 Deikas. Iš viso redaguota 2007 kartus.
I love my family having
Mitsubishi Galant 1994
2.0 V6-24 (6A12)
Mitsubishi Galant 1994
2.0 V6-24 (6A12)
- Camell69is
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 199
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 31, 11:51
- AutomobilisCOLON 11okw Piratas
- MiestasCOLON Rokiskis-Vilniu
teiva... nuvariau i MITSUBUSHI servisa... padare diagnostika ir nustate kad sugedes laisvos eigos voztuvas... pakeitimas tik 20lt.. bet jis pats kainuoja 1500Lt analogu tipo nera... kiek is to tiesios velniai zino..
och tu sudukas galvoju, ka dabar daryti... ?
I love my family having
Mitsubishi Galant 1994
2.0 V6-24 (6A12)
Mitsubishi Galant 1994
2.0 V6-24 (6A12)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
ieshkok to voztuvelio kur nors papigiai ;]] jei nenori moket 1500Deikas rašėCOLONteiva... nuvariau i MITSUBUSHI servisa... padare diagnostika ir nustate kad sugedes laisvos eigos voztuvas... pakeitimas tik 20lt.. bet jis pats kainuoja 1500Lt analogu tipo nera... kiek is to tiesios velniai zino..
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!