Lietu ratu apzvalga
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
1G manau tikrai tix, pas mane panasus OZ, norejau irgi baltu, bet tuo metu neturejozvaigzdes_krenta rašėCOLONO Jusu profai noreciau paklausti prie to pacio. Ka jus manot apie tokius ratlankius jei butu 5 skyliu http://www.monza.lt/product.php?&lng=lt&pid=105 ? Man jie labai grazus. Noreciau isgirsti ir jusu nuomone. Patarkit ar verta pirkti.

geri ratai bet ir kastuoja gerai (bent cia 800 uz 17"):zvaigzdes_krenta rašėCOLONO Jusu profai noreciau paklausti prie to pacio. Ka jus manot apie tokius ratlankius jei butu 5 skyliu http://www.monza.lt/product.php?&lng=lt&pid=105 ? Man jie labai grazus. Noreciau isgirsti ir jusu nuomone. Patarkit ar verta pirkti.
http://www.baltvagrup.lt/index.php?page ... &Itemid=68
Man irgi atrodo kad reiks Borbetus tuos pajimt, nes kiek ziuri randi grazius ir kaina prieinama tai ismatavimu tokiu negamina

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
as kitus borbetus nuziurejeszixelis rašėCOLONnu sitie borbetai tai mane seniai vilioja, jei leis kisene, vasara pasidabinsiu jaisbet kad nebutu taip jog i meeta atvaziave isvysim vienodus lietus ant kokiu 10 masinu

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
vidurkis ratu 17' apie 500lt.
kai kurios firmos suteikia garantija iki 5 metu. tad jei leidziam sau tokia suma ant vieno rato, tqai manau pasirinkimas yra nemazas. kitu atveju dalnai rizikuojam nusiperkant pigesni ir 'silpnesni' varianta. nebent butu koks smarkus ispardavimas. nes kaip ne paslaptis firmos uzsideda labai jau riebius antkainius nat parduodamu prekiu, kadangi jokios kontroles del to nera
kai kurios firmos suteikia garantija iki 5 metu. tad jei leidziam sau tokia suma ant vieno rato, tqai manau pasirinkimas yra nemazas. kitu atveju dalnai rizikuojam nusiperkant pigesni ir 'silpnesni' varianta. nebent butu koks smarkus ispardavimas. nes kaip ne paslaptis firmos uzsideda labai jau riebius antkainius nat parduodamu prekiu, kadangi jokios kontroles del to nera

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
gal tu nieko nepirkes is lietuvos firmu ????Wytska rašėCOLONnzn apie ka tu cia, bet vokietijoje tie patys Borbet ratlankiai kainuoja keliom desimtim euru brangiau nei Lietuvoje
jiem nai kad cia parduodama pigiau uz savikaina tai smarkiai klysti.
kaip pavyzdi: ALPINE stiprintuvas firmoje kainuoja 600. pirkau uz 450 ir tai dar ne saviakaina, o tik firmos darbuotojams. tad as zinau apie ka kalbu.

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
dar karta kartoju - lietuvoje borbet ratlankiai kainuoja pigiau nei vokietijoje. ne visos firmos dirba su nesveikais procentais.gincevince rašėCOLONgal tu nieko nepirkes is lietuvos firmu ????Wytska rašėCOLONnzn apie ka tu cia, bet vokietijoje tie patys Borbet ratlankiai kainuoja keliom desimtim euru brangiau nei Lietuvoje
jiem nai kad cia parduodama pigiau uz savikaina tai smarkiai klysti.
kaip pavyzdi: ALPINE stiprintuvas firmoje kainuoja 600. pirkau uz 450 ir tai dar ne saviakaina, o tik firmos darbuotojams. tad as zinau apie ka kalbu.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)