???

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2007 01 13, 14:39

Swifty rašėCOLONnenoriu gadinti bizni tavo, bet juokingai atrodai pabrezdamas visur kad skunk2 yra rimta firma... :lol:
nu tai as netiuninguoju super turbininiu reisiniu preludziu, kurios net 160 arkliu turi,bizni tu,tai man skunk2racing firma pakankamai rimta yra,ir "visur" as nepabrezineju nieko.
o juokingai atrodai tai tu man,su savo sitom ciniskom pastabom,kur taip mandrai gali tik internete ir pasireikst,ir parodymu,kad labai nusimanai apie viska.tai davai susitinkam ir man i akis pasakysi,kaip as tau juokingai atrodau.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.

Vartotojo avataras
Swifty
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1009
UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
SkypeCOLON kempius
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Swifty » 2007 01 13, 14:43

waje waje :lol:

nea dekui, nenoriu leistis iki tavo lygio tai atsisakau nuo tavo siulimo susitikti :wink:

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2007 01 13, 14:49

ir vapse kazkoks iskrypes forumas pasidare,kur jau nelabai yra prasmes uzduoti kazkoki klausima ar kazka pasakyti ka zinai,nes atsiranda vis super protingu pispuogiais nusetu,:censored: tiuninguotoju ir apskritai visokius resinius bolidus visus tiuningus smiuningus ismanaciu veikeju. ka kas bepasakys,tai tik pasiept,supyzdavot,o patys ten vazineja su sumystais kibirais senais ir gali pasireikst tik virtualioj erdvej,nes gyvenime paskutiniai gyvenimo luzeriai yra,as apskritai kalbu apie daugeli cia forume diskutuojanciu,nes pasiskaitau daznokai cia,ir mano akimis,tai cia tik keletas normaliu,paslaugiu ir maloniu zmoniu diskutuoja.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2007 01 13, 14:50

Swifty rašėCOLONwaje waje :lol:

nea dekui, nenoriu leistis iki tavo lygio tai atsisakau nuo tavo siulimo susitikti :wink:
iki mano lygio tau leistis nereiks,tau tereiks iki mano klyno nusileist kur ant dancio gausi.

Vartotojo avataras
Swifty
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1009
UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
SkypeCOLON kempius
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Swifty » 2007 01 13, 14:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxaxaxaxa savam stiliuj krc.... :lol:

geras mastymas, jeigu vazyneji su sena auto negali reiksti savo nuomones :roll:

tai kam tu rashai i foruma jeigu toks protinguolis esi?

BUTTON_TOPIC_LOCKED