Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
-
Riko
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 18, 17:31
- AutomobilisCOLON Galant '98
- MiestasCOLON Vilnius
-
CONTACTCOLON
Neperskaitytas pranešimas
Riko » 2007 01 08, 22:27
Buldas rašėCOLONboshas kaip man isaiskino tipo japoniskems nelabai gerai, per zemas kaitrumas ar dar kazkas, karocia NGk man gavosi po 60 lt, nes jau nebuvo man nei noro nei laiko kazkur ieskotis, taip beveik puse masinos perinkau per pora men kol nustate tikra gedima
Uzuojauta
Na, kas del BOSCH zvakiu, tai kol kas man jos patinka, issprende bent jau trukciojimo vaziuojant dujomis problema

O ar is tiesu jos patinka mano Galantui, matyt paaiskes veliau, po kokiu 20 000km...
Galant '98, 2.0L (4G63)
-
pulkis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 12 09, 10:35
- MiestasCOLON KAUNAS
pulkis » 2007 01 08, 22:37
na siaip tai parduotuvej pataria kokias geriausiai det as tai buvau susidejes i savo senaja championus tai jie tikrai pateisino kaina
dar girdejau kad neblogos enzo
o prekiauja tai daug kas zvakem (acura zerutis japoniskos dalys savanoriuose) TIK NE SENUKAI

nes ten mano pazistamas dirba konsultantu baige 10 klasiu ir isejo apie masinas patarinet tai kaip manot daug jis ten ka supranta
jau man laidus norejo pagal ilgi parinkt o ne opagl kataloga

man ten kazkaip nelabai traukia nuo to laiko
o s
93 eclipse raudona su juodu
-
Micius
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 4686
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas
Micius » 2007 01 08, 23:11
pulkis rašėCOLON TIK NE SENUKAI
O ko ne, jei ten ir nuolaidu dar zmones turi, ir seip tos pat NGK zvakes (importuoja tai jas vis vien JUTA, o ne Senukai) pardavinejamos ir kitos dalys (dirzeliai filtrai ir t.t.)? Ateini, pasakai: Man reikia tokio ir tokio kodo zvakiu, tokiu ir tokiu kodu dirzelio ir tokio tai filtro. konsultantas tik paduoda tas dalis ir eini laimingas

O kai patys pardavejai dalis parinkineja kartais (ir nereikia jokiu Senuku, nes paciose auto daliu paduotuves buna tas pats), tai nei bek nei reka - filtra nuo kokio kamazo iduoda, zvakes gazikines ir pansiai

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
-
Riko
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 18, 17:31
- AutomobilisCOLON Galant '98
- MiestasCOLON Vilnius
-
CONTACTCOLON
Riko » 2007 01 08, 23:16
Micius rašėCOLONpulkis rašėCOLON TIK NE SENUKAI
O ko ne, jei ten ir nuolaidu dar zmones turi, ir seip tos pat NGK zvakes (importuoja tai jas vis vien JUTA, o ne Senukai) pardavinejamos ir kitos dalys (dirzeliai filtrai ir t.t.)? Ateini, pasakai: Man reikia tokio ir tokio kodo zvakiu, tokiu ir tokiu kodu dirzelio ir tokio tai filtro. konsultantas tik paduoda tas dalis ir eini laimingas

O kai patys pardavejai dalis parinkineja kartais (ir nereikia jokiu Senuku, nes paciose auto daliu paduotuves buna tas pats), tai nei bek nei reka - filtra nuo kokio kamazo iduoda, zvakes gazikines ir pansiai

True, Miciau. Kaip jau rasiau, ir Tanagroj, ir 4x4 man siule i Galanta sugrusti 21mm zvakes, kai is tikruju ten 16mm eina. 4x4 man jas surado tik tada, kai koda pasakiau
Ir kazkas cia buvo teisus -- Tanagra pinigu negrazina, o tik keicia i kitas prekes

Tai teko ateiciai detaliu prisipirkt -- pajamiau kuro ir oro filtrus. Artistai vienu zodziu.
Galant '98, 2.0L (4G63)
-
Buldas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 138
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 03, 12:26
- MiestasCOLON Kaunas
Buldas » 2007 01 10, 15:55
mpegas rašėCOLONBuldas rašėCOLONo nuo kokio daviklio isijungia ventiliatorius?nes pas mane jis beveik visada veikia (kokia 15 sek suka,10 tyli ir vel tas pats )
Daviklis yra radiatoriaus apatinėje dalyje įsuktas.

Tai detalė
10322. O jeigu įsijunginėja stovint mašinai, tai vasarą gal ir normalu, nors taip dažnai neturėtų. Gal radiatorius užsikimšęs? Tiek viduj, tiek išorė gali būt užsiteršus. O variklis smarkiai forsuotas?
jei ta dacika issuksiu tai ko gero begs antifrizas is radiatorio?
Sigma 3.0 V6 24
-
mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
-
CONTACTCOLON
mpegas » 2007 01 10, 16:21
Taip, antifrizas išbėgs.
-
Buldas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 138
- MiestasCOLON Kaunas
Buldas » 2007 01 10, 16:23
gal zinai koks to daciko diametras? laikinai zagluske is varsto padaryciau
Sigma 3.0 V6 24
-
mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
-
CONTACTCOLON
mpegas » 2007 01 10, 19:11
Buldas rašėCOLONgal zinai koks to daciko diametras? laikinai zagluske is varsto padaryciau
Deja, nežinau. Bet, jei jis panašus į lancerio, tai yra konusinis ir paprastas varžtas netiks. O šiaip gedimas nepanašus į daviklio - dažniausiai būna, kad kontaktėliai apsinša ir jis neįjungia ventikliatoriaus. O kokia temperatūra variklio būna kai įsijungia ventiliatorius? O dar gali taip pabandyt: po vieną atjunginėk ir sužinosi kuris blūdija.
-
Buldas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 138
- MiestasCOLON Kaunas
Buldas » 2007 01 10, 19:26
dar normaliai varikliui neisilus jau vintiliatorius isijungia, kiek tas dacikas gali kainuot?
Sigma 3.0 V6 24
-
mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
-
CONTACTCOLON
mpegas » 2007 01 10, 22:26
Buldas rašėCOLONdar normaliai varikliui neisilus jau vintiliatorius isijungia, kiek tas dacikas gali kainuot?
Pirma geriau išbandyk po vieną atjunginėjant, dar ir abu atjunk, gal su rele kas nors negerai? Jeigu abu dirba vienodai, tai nors vieną pasitikrink puode su vandeniu kaitindamas. Kažkur prie 80-100C turėtų kontaktas į korpusą trumpint. Retai jie taip sugenda, nors visko gali būt.
Dėl kainų tai nežinau, tau Kaune vistiek lengviau prduotuvėse sužinot ar nupirkt. Mūsų kaime su detalėm čia nėr taip paprasta - iš Kauno ar Vilniaus veža.
-
Micius
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 4686
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas
Micius » 2007 01 10, 22:35
Buldas rašėCOLONdar normaliai varikliui neisilus jau vintiliatorius isijungia, kiek tas dacikas gali kainuot?
Seip tai tas dacikas tau ir nuo eclipso 1G ir kitu mitsu tinka

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)