Klubo reklama
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Eeeee chebrite... as ir tokio noriu! pan Matos und pistolerąs... a man un caltuka uzklijuiste toki lipduka?

Dzhedaj rašėCOLON
Dar galiu pasigirti, kad turiu dabar ant galinio lango ir grazhuji klubo lipdukaPo ilgu vargu ji Pistoleros ir Matosas (
) shiaip ne taip uzhklijavo
Kazhkada sakiau, kad ant langu neklijuosiu nieko...bet del klubo negaila gi...be to grazhu
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
Taip ant Jhonio coltuko atrodo lipalasmarius rašėCOLONEeeee chebrite... as ir tokio noriu! pan Matos und pistolerąs... a man un caltuka uzklijuiste toki lipduka?![]()
Dzhedaj rašėCOLON
Dar galiu pasigirti, kad turiu dabar ant galinio lango ir grazhuji klubo lipdukaPo ilgu vargu ji Pistoleros ir Matosas (
Kazhkada sakiau, kad ant langu neklijuosiu nieko...bet del klubo negaila gi...be to grazhu

modules.php?name=coppermine&file=displa ... t=11&pos=2
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
No problemos, tik reikia garazhiuko su jelektros 220V prievadu ir plauku dziovintuvo, feno liaudyje vadinamomarius rašėCOLONEeeee chebrite... as ir tokio noriu! pan Matos und pistolerąs... a man un caltuka uzklijuiste toki lipduka?![]()
Dzhedaj rašėCOLON
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na reik kad butu silta patalpa ir fenas tada viska galima susiorganizuotmarius rašėCOLONEeeee chebrite... as ir tokio noriu! pan Matos und pistolerąs... a man un caltuka uzklijuiste toki lipduka?![]()
Dzhedaj rašėCOLON

- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Na pas manyj pozeminis garaziukas visus siuos reikalavimus atitinka, tik brukstelkit kada laisvesnio laiko turesit

Pistoleros rašėCOLONNo problemos, tik reikia garazhiuko su jelektros 220V prievadu ir plauku dziovintuvo, feno liaudyje vadinamomarius rašėCOLONEeeee chebrite... as ir tokio noriu! pan Matos und pistolerąs... a man un caltuka uzklijuiste toki lipduka?![]()
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Reikia noro, o kai nori tai tada viska gali ........Matosas rašėCOLONna nezinau kaip tau te gavosi lauke tokiom salygom priklijuot kai klijai susale , bet mum niekaip nelipoalfa-moda rašėCOLONGali,air lauko salygomis kaip as, ijundete galinio lango sildytuva, peciuka i maksimum silumos ir tada gali klijuoti ir Lauke

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
- Ernis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 219
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 07, 03:00
- MiestasCOLON Elektrenai - Vi
Ei vyriukai palikit ir man bent kokiu 10 reklamkiu. Zinau kur stovi grazuolis talonas naujesnis ir keli klipsai. Taip pat reikia 4 lipduku su mitsu klubu (cia tu mazu, kur ne ant lango klijuojasi) raudonam fone. Lipdukai reikalingi man asmeniskai - todel susimoku iskart. i ka kreiptis del siu dalykeliu?
Mitsubishi Carisma 95/96, 1.8 16V
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
dabar visa si atributika pas PistolerosErnis rašėCOLONEi vyriukai palikit ir man bent kokiu 10 reklamkiu. Zinau kur stovi grazuolis talonas naujesnis ir keli klipsai. Taip pat reikia 4 lipduku su mitsu klubu (cia tu mazu, kur ne ant lango klijuojasi) raudonam fone. Lipdukai reikalingi man asmeniskai - todel susimoku iskart. i ka kreiptis del siu dalykeliu?