tachometras zvimbia?
tachometras zvimbia?
tai vat kazkas netaip su tachometru(apsukom) jis prazeda zvimt tarp 2.2 ir 3.0 (tam tarpe) ir vel normaliai. apsukas rodos normaliai rodykle nebanguoja ir nesokineja viskas tvarkoj tik vat tas garsas tai uzmusa viska gali net muzikos negarsint vistiek nepades 

93 eclipse raudona su juodu
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
Re: tachometras zvimbia?
o man tai buvo ties 2200 tok zvimbesiuks, nznau lygtais dingo o gal ant ausu jau dramblis uzlipopulkis rašėCOLONtai vat kazkas netaip su tachometru(apsukom) jis prazeda zvimt tarp 2.2 ir 3.0 (tam tarpe) ir vel normaliai. apsukas rodos normaliai rodykle nebanguoja ir nesokineja viskas tvarkoj tik vat tas garsas tai uzmusa viska gali net muzikos negarsint vistiek nepades

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Re: tachometras zvimbia?
pas mane tai jau lipk nelipes vistiek girdisi ir nervina dazniausios apsukos vos ne ir zvimbiapelioks rašėCOLONo man tai buvo ties 2200 tok zvimbesiuks, nznau lygtais dingo o gal ant ausu jau dramblis uzlipopulkis rašėCOLONtai vat kazkas netaip su tachometru(apsukom) jis prazeda zvimt tarp 2.2 ir 3.0 (tam tarpe) ir vel normaliai. apsukas rodos normaliai rodykle nebanguoja ir nesokineja viskas tvarkoj tik vat tas garsas tai uzmusa viska gali net muzikos negarsint vistiek nepades
93 eclipse raudona su juodu
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
turbut prie tu apsuku gaunasi kazkur tais laisvumas ir rezonansas, man taip buvo su colt'u gti, kai triuba kiaura susidejau, prie tam tikru ir variklis rezonavo ir apsukos... ir garsas buvo 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
- UžsiregistravoCOLON 2007 02 04, 16:49
- MiestasCOLON kaunas