trukcioja vaziuojant pastoviu greiciu
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 11:43
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
ir ash prisidesiu prie trukciojanciu varikliu klubo
ant laisvu sukiu isijungia check engine ir variklis netolygiai dirba. pasikeiciau zvakes, radom dar viena pramushta laida. na ka, galvoju pasikeisiu laida ir viskas bus gerai, taciau tai visishkai nepadejo. begejantis vangokai traukia su trukciojimais, o kazkur nuo 5k rpm visos bedos baigiasi, tada jau pleshia... kaip suprast toki atveji, jeigu pakeistas blogas laidas i gera visishkai nepadeda? 

Mitsubishi Galant GTi-16V
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
CHECK ENGINEpelenas rašėCOLONPas mane ir prasidejo trukciojimas pagrinde jungiant 2 ar 3 begi uzsidega check energy . (bet pagrinde variklui isilus norm pasidaro)naujas virus mitsus puola

O taip sakyti, kad iš karto kompui 100% amen- nebūčiau toks drąsus

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
naujausias- pas mane galantas 97 2l. su LPG sekvencinem, trukcioja pastoviu greiciu, kai uzsidega chek engine, kol nedega- viskas gerai, benzu vaziuojant irgi lyg tais nieko nevyksta. taigi, nuvaziavau pas "meistra" vietini Kedainiuose, pasakiau kas yra, tas is karto pasake- bus sedege zvakes, dar laidus patikrinsim. sakau, gal oro srauto matuoklei kapec?, sako ne, jei matuokle nueina, verstu dumus, dustu, bet netrukciotu. Atvaziuok 01 02 "ant Stendo" viska patikrinsim. Net spirgu, kaip ydomu, ka ras pas mane.
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Prašau: http://www.carsoft.ru/avtorepair/gl20.pdfgazas rašėCOLONbeje gal kas linka galetumete imest, kur surashyti kompo klaidu kodai? pamenu, kad buvo kazkur, bet nepamenu kur
Sveiki, su naujaisiais. taigi, buvau "ant stendo". pasikeiciau zvakes, pachekino laidus- viskas gerai, matuokle " garantavo", kad gera. pavaziauvau, chek eng nedega, viskas lyg ir gerai. siandien ryte vel tas pats- dega chek.... ir tamposi baisiausiai kai susyla. perjungiau benza- po keliu min uzgeso lempute ir nesitampo. tai kame cia kampas?
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
tai vat ir prasideda visokie "stebuklai" kai is masinos virykle nori padaryt. benza pilt reikia, BENZAmotas rašėCOLONSveiki, su naujaisiais. taigi, buvau "ant stendo". pasikeiciau zvakes, pachekino laidus- viskas gerai, matuokle " garantavo", kad gera. pavaziauvau, chek eng nedega, viskas lyg ir gerai. siandien ryte vel tas pats- dega chek.... ir tamposi baisiausiai kai susyla. perjungiau benza- po keliu min uzgeso lempute ir nesitampo. tai kame cia kampas?
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Tai dujas ir remontuokis. Arba išmeskmotas rašėCOLONSveiki, su naujaisiais. taigi, buvau "ant stendo". pasikeiciau zvakes, pachekino laidus- viskas gerai, matuokle " garantavo", kad gera. pavaziauvau, chek eng nedega, viskas lyg ir gerai. siandien ryte vel tas pats- dega chek.... ir tamposi baisiausiai kai susyla. perjungiau benza- po keliu min uzgeso lempute ir nesitampo. tai kame cia kampas?