3G lempos
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
3G lempos
isvaziavau i uzmiesti, ziuriu kad man lempos sviecia beekaip, kazkaip kaire perdaug i kaire, desine isvis belenkur, nuveziau sendien i servisa sakau pareguliuokit lempas, sako pas tave reflektoriai isklibe ir ten neina nieko padaryt, sako jas arba kazkaip taisyt arba naujas pirkt, taj ten servise pasake kad netaiso.
gal kas zinot kur taisytu tokius dalykus? ar man pirkt naujas jau reiketu? jej pirkt, kazikur pigiau butu? i acura ar usautoparts vaziuot? beje, as mane xenonai
aciu
gal kas zinot kur taisytu tokius dalykus? ar man pirkt naujas jau reiketu? jej pirkt, kazikur pigiau butu? i acura ar usautoparts vaziuot? beje, as mane xenonai
aciu
[away]
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
neskubek pirkt nauju, cia kazkaip keistai, o negali buti taip kad tie "meistrai" nemokejo sureguliuoti tai taip pasake, nes nenorejo durniu vietoj buti kad nesupranta kaip reguliuoti tas faras. man 3G irgi pora kartu reguliavo, tai keikesi keikesi, o gale pasake kad na nezinom gal ir gerai jau bus, jei ka ziurek vakare pavazinesi, jei kas negerai dar atvaziuok, na bet gerai sutvarke. o siaip tu tas su dviem akim ruoseisi siustis per ebay 

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- psi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 320
- UžsiregistravoCOLON 2006 03 29, 23:43
- AutomobilisCOLON RS13 (Nissan 200sx)
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu man po vieno ivykio (uzsidarant lempai buvo imesta kai kas i ja. suluzo sinoma) meistrai pasake, kad naujos lempos reik. Rimcius ikishes ranka iki alkunes (hyleris ane?
) pakrapshte, sumove traukes kaip suprantu - veikia
neskubek tiket meistrais..
Beja, tavo 3G ne rewdona ?

Beja, tavo 3G ne rewdona ?

S13 91'
kova edition
S13 dalys
861886976
kova edition
S13 dalys
861886976
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
nu kaip buvo... Melgoj sendien keiciaus guoli, taj tuo paciu sakau sureguliuokit lempas. gryzau pasiimt, sako neina sureguliuot, tipo kolektoriai isklibe ar netgi kazkas isluze. taj mes sakom niekuom negalim padet. tada nuvaziavau pas dieduka kazkoki prie regitros i garaziuka, taj jis man isvis sako: ce pas tave lemputes kazkaip ar blogai isuktos ar kazkas vapsce suluze, mano xenonai, sako vaziuok pas xenonistus. taj va, daba nezinau ka ir bedaryt...
[away]
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
ka reiskia 55x60 ?
Tiesa, dar tokis idomus dalykas del 3G lempuciu (!) Pas mus dedasi ne H4 bet HB2 lemputes. Nors ju cokoliai vienodi, ir fiskes tinka, taciau siuleliu pozicija truputi skiriasi tarp HB2 ir H4. Tad jeigu jus norit kazka sureguliuoti, praeiti technikine ar t.t., isidekit originalias HB2 lemputes kurios buvo kai gavot masina, o ne visiopliusus ar nightvisionus ar dar kokia fignia, nes jos visos yra H4.
Tiesa, dar tokis idomus dalykas del 3G lempuciu (!) Pas mus dedasi ne H4 bet HB2 lemputes. Nors ju cokoliai vienodi, ir fiskes tinka, taciau siuleliu pozicija truputi skiriasi tarp HB2 ir H4. Tad jeigu jus norit kazka sureguliuoti, praeiti technikine ar t.t., isidekit originalias HB2 lemputes kurios buvo kai gavot masina, o ne visiopliusus ar nightvisionus ar dar kokia fignia, nes jos visos yra H4.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Pabandyk pats pareguliuot ir pamatysi ar reguliuojasi ar ne
as buwau pas meistru wisi sake kad pas tawe sugede kazkas prasisuka zodziu nieko negalim padet..nu ka as tada nuwariau i garaza ishsiemeu lempa ogi ziuriu kad dar wienas yra krumpliaratis apacioj
ir wiska kuo puikiausiai susireguliawau 

Mitsubishi Eclipse 3G
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
o jeigu nieko neiseis, taj supyksiu ir nusipirksiu kokias nors is situ!http://www.usadalys.com/site/detail.php?id=183
[away]
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- MiestasCOLON Alytus
kitas apacioj yra, eina toks griovelis link apacios iki to krumpliaracio, prieinamas su atsuktuvu, taip ir reikia ji reguliuotizixelis rašėCOLONnu taj reiks ardytis taip isein.... as tik viena krumpliarati tematau, ta prie pat virsaus, o antras taj turbut neprieinamas...

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
nu taj kur man tada nuvaziuot? as paprasciausiai nezinau kur vaziuot! melgoj sako kliba, mes nepadesim, senis ten prie regitros kazkokiam garaze isvis netiesiogiai vos ne nx pasiunte.... sako: vaziuok pas xenonistus arba i kokia moderna.... nusibodo paprasciausiai... as pats mazai ismanantis, taj ir sunku man..
[away]
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- MiestasCOLON Alytus
[quote="zixelis"].... sako: vaziuok pas xenonistus arba i kokia moderna.... quote]
nu cia tai visai topas
jo i moderna atvarai - pareguliuokit faras man
vat tas ir yra kad daug kur sudarankiai dirba, kurie tik kaip golfa ir bulka zino taisyti, o nuo tokiu masinu kaip eclipsas del menkiausios smulkmenos baidosi
net nezinau ka cia tau daugiau patarti, as kaip Alytuj tai prie namu netoli A1 servise faras masinom visada reguliuoju, bet su 3G irgi problemukiu buvo, nors sureguliavo normaliai galiausiai.
nu cia tai visai topas

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
nu vnz pabandysiu pats pasireguliuot, o dabar bijau sutemus is kiemo isvaziuot, nes kaire fara vapsce i kaire sviecia, taj visi tik ir blyksi man ilgom...va net sendien pro senukus kaune vaziavau, taj kaj uzsibino kazkox bumeris ilgom xenoninem, nebenorejau nieko... jauciu esu prakeiktas visu, su kuriais prasilenkiau 

[away]