trukcioja vaziuojant pastoviu greiciu
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 11:43
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
Na jeigu 1994 zvaklaidziai nieko nesakau mano eclipsei oro filtra su gaubtu nuemus dingo dusimas ant laisvu oro filtra uzdejau be gaubto-veikia su gaubtu dusta GALVOK ka nori ten du oro isiurbimai darbinis ir ant ( pacoso) tipo kai saltas tai vienas is ju neveikia arba veikia labai prastai negauna pakankamai oro nu jei viska nuemus pageres tai zinosi kur mazdaug knistis
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
pas mane irgi dujos buvo kai pirkau pirmas dalykas ka padariau tai jas ir isemiau o tada ir prasidejo smagumai saibom ejo viskas is eiles. tik pries kelias dienas baigiau kapitalini visko prikelima. pas mane 93 eclipse
Siaip kuro filtra rodo kompas jei kas netaip. Man servise pirmi zodziai buvo eclipse ir dujos nelabai suderinami dalykai. taip ir pradejau nuo kompo diagnostikos purkstuku valymo ipurskime 6klaidas rado sildymas dingo potenciometras numirė oro paemimas bluditi pradejo ir tik del to kad dujas isoperavo.o kad gazuojant dusta tai realu zvakes laidai pagrindinis oro paemimas o kuro filtra paskutini tikrinciau
Siaip kuro filtra rodo kompas jei kas netaip. Man servise pirmi zodziai buvo eclipse ir dujos nelabai suderinami dalykai. taip ir pradejau nuo kompo diagnostikos purkstuku valymo ipurskime 6klaidas rado sildymas dingo potenciometras numirė oro paemimas bluditi pradejo ir tik del to kad dujas isoperavo.o kad gazuojant dusta tai realu zvakes laidai pagrindinis oro paemimas o kuro filtra paskutini tikrinciau
- Mindaugas110kw
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 67
NE KOMPAS KALTAS O JEI NEPAKANKA KURO CHECK ENGINE DEGA
PVZ KLAIPEDOJ MITSUBISHI DIAGNOSTIKA 40LT JEI REIKIA SU VISA APARATURA ATSISEDA I MASINA TU VAIRUOJI O JIS TIKRINA PARAMETRUS KA DUODA KOMPAS IR KOKIE DUOMENIS ATEINA TIESIAI I VARIKLI IR 90 PROCENTU PASAKO KAS MELUOJA ORAS,BENDZINAS,ELEKTRA IR T.T MANO ATVEJU PASTOVU GREITI LAIKANT TRUKCIOJO DEL POTENCIOMETRO
PVZ KLAIPEDOJ MITSUBISHI DIAGNOSTIKA 40LT JEI REIKIA SU VISA APARATURA ATSISEDA I MASINA TU VAIRUOJI O JIS TIKRINA PARAMETRUS KA DUODA KOMPAS IR KOKIE DUOMENIS ATEINA TIESIAI I VARIKLI IR 90 PROCENTU PASAKO KAS MELUOJA ORAS,BENDZINAS,ELEKTRA IR T.T MANO ATVEJU PASTOVU GREITI LAIKANT TRUKCIOJO DEL POTENCIOMETRO
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nebūtina rėkti (caps lock -> off)Mindaugas110kw rašėCOLONNE KOMPAS KALTAS O JEI NEPAKANKA KURO CHECK ENGINE DEGA

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Idomi mintis...pirma karta girdzhiu, kad sestu su kompu i mashina ir diagnostika atliktu vazhiuojant, nors shiaip turetu buti gan efektyvu.Mindaugas110kw rašėCOLONNE KOMPAS KALTAS O JEI NEPAKANKA KURO CHECK ENGINE DEGA
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Oro srauto matuoklės potenciometru nepavadinsi, nes "Potenciometras - keičiamos varžos prietaisas, turintis tris išvadus (du fiksuotus ir tarp jų slankiojantį perkeliamą). Perkeliant slankiojantį kontaktą, keičiasi į elektros varža tarp jo ir abiejų fiksuotų kontaktų, tačiau šių dviejų varžų suma lieka pastovi ir lygi varžai tarp nejudamų kontaktų"(citata iš vikipedios). Mitsubishi oro srauto matuoklė skiriasi nuo kitų auto(ford, vw), nes neturi judančios sklendės ir to potenciometro. Ką MINDAUGAS110KW turėjo galvoj neaišku.sunkus rašėCOLONo kur vln daro diagnostika su kompu eclipsui?! o diagnostika vaziuojant liuks dalykas. dar ten kalbejot apie potenciometra,tai yra taip vadinama oro srauto matuokle ar kas (nepykit uz neismanyma)