Dėl XENON lempų jungimo
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
kolega is kur ir uz kiek pirkai tokias tiurlingines lempas? as daba ziurejau per ebay gal pirksiu, pas mane xenonai jau yra, taj ten tikiuos ner dideliu problemu pakeist jas.... o galines taj stobal pirksiu jauR-ka rašėCOLONaisq, na labai ydomu butu pamatyt. Tai pasikeisk lempas y tipo "tiurlingines" na laip pas mane ir bus ir ilgos ir trumpos.

[away]
o kam tau galines keisti ?
pirkau ish ebay, jei pirksi is ten ziurek kad trumpa per lesi sviestu
ta prasme nenusipirk kaip pas mane. Pas mane tai pagaidintos tokios, rasojo nuo pirkimo (varciau nuotraukas is myto tai kazkas buvo su tokiom paciom lempom irgi maciau uzrasojusias), susidejau xenonus dar labaiu rasot pradejo visa tuta silikono teko sunaudot kad sutaisyt.
Jei pirksi ish ebejaus dek tokia pajeishka "depo eclipse lamps" ten neblogos (nzn ar dar bebuna)
pirkau ish ebay, jei pirksi is ten ziurek kad trumpa per lesi sviestu
ta prasme nenusipirk kaip pas mane. Pas mane tai pagaidintos tokios, rasojo nuo pirkimo (varciau nuotraukas is myto tai kazkas buvo su tokiom paciom lempom irgi maciau uzrasojusias), susidejau xenonus dar labaiu rasot pradejo visa tuta silikono teko sunaudot kad sutaisyt.
Jei pirksi ish ebejaus dek tokia pajeishka "depo eclipse lamps" ten neblogos (nzn ar dar bebuna)
------- 3G GS --------
----- YAMA FZ6 -----
----- YAMA FZ6 -----
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
nu kadangi mano auto juoda, taj galines noriu uzsidet tipo tokias va:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TYC-00-0 ... 0708QQrdZ1
ar kazka panasaus, nu vis graziau atrodytu
o priekines taj gal tokias...:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-05-MI ... 0083QQrdZ1
nu va tokie mano planau butu..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TYC-00-0 ... 0708QQrdZ1
ar kazka panasaus, nu vis graziau atrodytu

o priekines taj gal tokias...:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-05-MI ... 0083QQrdZ1
nu va tokie mano planau butu..

[away]
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Na jeigu jau H3 ir H7 ne zhmogishka kalba, tai kitaip to paaishkinti tiesiog neisheina
Beje, pameginau jungti tiek nuo ilgu tiek nuo trumpu i balasto maitinima laidus, kad neuzhgestu trumpos, ijungus ilgas...
Pasirodo sujungtos ilgos ir trumpos shviesos nuosekliai, taigi vos tokiu budu sujungus ijungi shviesas - shviechia visos 4
Teks sugalvot kazhkaip gudriau per rele jungti...

Beje, pameginau jungti tiek nuo ilgu tiek nuo trumpu i balasto maitinima laidus, kad neuzhgestu trumpos, ijungus ilgas...
Pasirodo sujungtos ilgos ir trumpos shviesos nuosekliai, taigi vos tokiu budu sujungus ijungi shviesas - shviechia visos 4

Teks sugalvot kazhkaip gudriau per rele jungti...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
taip atrodo H3 lempute

taip atrodo H4

o taip atrodo H7

taip atrodo H4

o taip atrodo H7

Paskutinį kartą redagavo 1 Wytska. Iš viso redaguota 2006 kartus.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Kaip namuose i lempas suki skirtingo cokolio ir formos lemputes, tai ir i mashinos faras dedasi skirtingos lemputes.
Pagal ju cokoli ir forma zhymimos H1, H3, H4, H7, D2S, D2R ir t.t. ju yra ivairiu.
Paprastai, jei mashina turi tik viena lempute trumpoms ir ilgoms shviesoms, tuomet joje buna H4 tipo lempute, kuri turi 2 siulus.
Jei yra atskiros shviesos, tuomet buna 2 lemputes, turinchios po 1 siula. Pvz H7+H1.

Pagal ju cokoli ir forma zhymimos H1, H3, H4, H7, D2S, D2R ir t.t. ju yra ivairiu.
Paprastai, jei mashina turi tik viena lempute trumpoms ir ilgoms shviesoms, tuomet joje buna H4 tipo lempute, kuri turi 2 siulus.
Jei yra atskiros shviesos, tuomet buna 2 lemputes, turinchios po 1 siula. Pvz H7+H1.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance