Ir dar klausymas kuriuos laidus is tu trieju stockiniu junkt? Kaip suprantu reikia trumpuju sviesu laidus? (Gal yra jungusiu 3G clipsei tai gal pasakysit kokios spalvos tu laidu?
Dėl XENON lempų jungimo
Dėl XENON lempų jungimo
Sveiki, gal galit kasnors kas junget sau lempas xenonines pasakyt ten tuos stockinius laidus tiesiog pajungt i ta blokeli ir laidus is blokelio i lempas?
Ir dar klausymas kuriuos laidus is tu trieju stockiniu junkt? Kaip suprantu reikia trumpuju sviesu laidus? (Gal yra jungusiu 3G clipsei tai gal pasakysit kokios spalvos tu laidu?
Mitsubishi Eclipse 3G
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
galeciau ilgai ir nuobodziai aiskinti, taciau mano patarimas tau: junk belekaip, kol prades veikti. nieko ten uztrumpinti ar sugadinti neimanoma 
jei gerai pamenu tai virsutinis raudonas, desinys juodas,kairys nepajungtas (ilgos).
jei gerai pamenu tai virsutinis raudonas, desinys juodas,kairys nepajungtas (ilgos).
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Beje toks teorinis klausimas ishmanantiems shiek tiek elektrine dali 
Sakykim dabar prijungtas H4 xenon balastas prie trumpuju shviesu laidu.
Kiek suprantu - jis gauna pastoviai, + ijungia/ishjungia trumpuju shviesu rele, kuria reguliuoja jungiklis prie vairo.
Dabar sakykim ash noriu, kad tiek ijungus ilgas, tiek trumpas man neuzhgestu xenonai, tai ar imanoma tiek ilgu, tiek trumpu shviesu + sujungti i viena vieta ir jungti prie balasto (- vistiek lieka bendras) ?
Mano nuomone, gautusi lygiagretus jungimas, itampa nesikeichia ir viskas turetu buti gerai?
Nes shiaip rankenele patraukus i save, uzhsidega abu H4 siulai, pilnai uzhfiksavus - tik ilgu siulas... Dabar patraukus rankenele uzhgesta trumpos ir isijungia tik papildomos H1 lemputes, kurios nifiga neshviechia
Sakykim dabar prijungtas H4 xenon balastas prie trumpuju shviesu laidu.
Kiek suprantu - jis gauna pastoviai, + ijungia/ishjungia trumpuju shviesu rele, kuria reguliuoja jungiklis prie vairo.
Dabar sakykim ash noriu, kad tiek ijungus ilgas, tiek trumpas man neuzhgestu xenonai, tai ar imanoma tiek ilgu, tiek trumpu shviesu + sujungti i viena vieta ir jungti prie balasto (- vistiek lieka bendras) ?
Mano nuomone, gautusi lygiagretus jungimas, itampa nesikeichia ir viskas turetu buti gerai?
Nes shiaip rankenele patraukus i save, uzhsidega abu H4 siulai, pilnai uzhfiksavus - tik ilgu siulas... Dabar patraukus rankenele uzhgesta trumpos ir isijungia tik papildomos H1 lemputes, kurios nifiga neshviechia
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
O pas 2G is vis zjb. Trumpom stovi HB4 (vieno siulo), o ilgom HB3 (vieno siulo). Ijungus trumpas dega tik pozibinciai ir HB4 (trumpos), o ijungus ilgas papildomai uzsidega ir HB3 (ilgos). Taip kad, idejus tuos aftermarketinius xenonus jokiu parkiuWytska rašėCOLONblia tau gerai kai turi 2 poras lempu. as tai konkreciai susibiesines del ilgu sviesu nebuvimo![]()
![]()
![]()
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)