na zibintas tai 150 vienas jai nereik originalo, originalas vytare apie 600, posukiu ir manau kainos bus panashios, darbai atsiais... gali pasiskambinti 867607338 Viktoras (na cia tuo atveju jai esi ish vilniaus, ish kitur neapsimokes vaziuot), kiek zinau jie netgi su draudimais viska susiderina, priklausomai nuo draudimo.pliusis rašėCOLONKaip jau turbut visi pastebejote atejo i musu kiemus ziema(kad ja kur galas).Tai va slystelejau posukyje ir susidraugavau su nevietoje pastatytu stulpu(ir kaip juos leidzia statyti viduryje kelio???).Sudauziau d puses fara posuky sulenkiau kapota buferi groteles.idomu kiek tos detales galetu kainuoti.Yra kasko draudymas iki rytojaus reikia pasakyti ka darau ar remontuoju pas juos ar pasiimu pinigus.Tiesa pasakius net nezinau ka daryti.Gal kas turi kokiu geneliu minciu.
97galantas universalas 2.0td.(nieko nevaziuoja)
maza avarija
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Re: maza avarija
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
jo gali nusiteikt pinigu laukti menesi, o po menesio jai paskambinsi ir "kulturingai" "nepakeltu tonu" pakalbesi tai dar po savaites gausi ir kashkiek piniguSwifty rašėCOLONBTA sucks
nors turejau visas pazymas is mentu ir pan, kad i mane ivaziavo ju klijientas nenorejo man ismoketi litus...

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Subaru Impreza
Subaru Impreza
Didelis dekui uz paguoda
Tiesa sakant jau turejau reikalu su tuom draudimu vasara kazkas nubrauke sparna tai pinigus ismokejo per dvi savaites viska iki paskutinio cento.Buvau siandien draudime jau paskaiciuota suma 2200-100 francize.Bet as radau dar daugiau bedu.Nulekiau pasidaryti suvedymo rado kad dar lanzeronas klupes
tai nepasirasiau jokiu popieriu kad sutinku su suma sakiau iki pirmadienio rasiu kas matuos geometrija ir padarys darbu samata tada ir snekesim kiek jus man skoloj.Ir manau kad 2200 truputuka mazoka.Dar vienas dalykas kuris man uzstrygo tai kad buferi jie skaiciuoja dalimis sako buferi sutaisys o sijona kita nusipirksi(sijonas ivertintas berods 240 lt)nulekiua i parduotuve ir niekaip su pardaveju nesupratom is kur man gauti ta sijona pirkti nes pagal kataloga tai eina kartu su buferiu.Na jei kam bus idomu pirmadieni parasysiu kaip baiges.
P.S.I kluba priimsit su sudauzyta masyna
???

P.S.I kluba priimsit su sudauzyta masyna

Ryklys 2.0td nieka nevaziuoja (isvyso nebevaziuoja) :evil:jau vaziuoja.darom apkatke.ieskom variklio