Nu tipo i tema va dar zinokit, kad tam galantui labai sunku nupjauti ir privirinti stoga. Va apverte kaimynas ta galanta, tai pasikeite stoga ir vel reikejo keit... silpna vieta pas galantus...
Man pavyko pavaryt? Gal nelebai...
Dainiusl rašėCOLONBet va koloega raso "silpna vieta"... As per 3 galantus nekeiciau nei karto ir kiek pazystu galantu savininku tai irgi niekas nera keites, bet va matai jau radom dar viena "silpna vieta"
Nu tipo i tema va dar zinokit, kad tam galantui labai sunku nupjauti ir privirinti stoga. Va apverte kaimynas ta galanta, tai pasikeite stoga ir vel reikejo keit... silpna vieta pas galantus...
Man pavyko pavaryt? Gal nelebai...
duok man pavaziuoktaxistas rašėCOLONNu va, sian suzinojau dar kazka naujo. Mete juoda duma stipriau pagazavus. Pagaliau susirosiau nuvaziuoti pas dyzelistus kad pareguliuotu, purkstukus paziuretu. Eiles laukiau 1,5 savaites. Atvaziuoju, prasau kad paziuretu purkstukus ar ka nors kad nedumytu. Tai meistrai paklause, pauoste, paziurejo varikli ir vos mane neprimuse![]()
![]()
Atspejo kad vazineju ne daugiau 110
![]()
Liepie kartais "prasinesti" bent 150km/h, nes nuo saliarkos katalizatoryje ir ant ismetimo vamzdzio nuseda sodziai (nu aliejus, nu ka darysi
). Ir reiketu kartais gerai prasinesti kad ta visa bruda ispustu. Vaziuojant is Alytaus ejau apie 160km/h, ryt ziuresiu ar pagerejo kas
Bet jausmas tai shudishkas vaziuoti tokiu greiciu per shvaru asfalta su dygliuotom padangom
![]()
Tai ir turi buti dumas.Dainiusl rašėCOLONO tai gal esi mates kada nors dyzelini varikli, kuris nemetytu juodo dumo kai pagazuoji? Nu as nemaciau. Nu net nauju (nuliovu) masinu varikliai kai duodi GERAI gazo ismeta nemaza juodu dumu kieki.
O koks padangu greicio indeksas? Gali ir padangas suvaryt taiptaxistas rašėCOLON Vaziuojant is Alytaus ejau apie 160km/h, ryt ziuresiu ar pagerejo kasBet jausmas tai shudishkas vaziuoti tokiu greiciu per shvaru asfalta su dygliuotom padangom
![]()
eee aš tai max 90 išspaudęs esutaxistas rašėCOLONNu va, sian suzinojau dar kazka naujo. Mete juoda duma stipriau pagazavus. Pagaliau susirosiau nuvaziuoti pas dyzelistus kad pareguliuotu, purkstukus paziuretu. Eiles laukiau 1,5 savaites. Atvaziuoju, prasau kad paziuretu purkstukus ar ka nors kad nedumytu. Tai meistrai paklause, pauoste, paziurejo varikli ir vos mane neprimuse![]()
![]()
Atspejo kad vazineju ne daugiau 110
![]()
Liepie kartais "prasinesti" bent 150km/h, nes nuo saliarkos katalizatoryje ir ant ismetimo vamzdzio nuseda sodziai (nu aliejus, nu ka darysi
). Ir reiketu kartais gerai prasinesti kad ta visa bruda ispustu. Vaziuojant is Alytaus ejau apie 160km/h, ryt ziuresiu ar pagerejo kas
Bet jausmas tai shudishkas vaziuoti tokiu greiciu per shvaru asfalta su dygliuotom padangom
![]()
Del indekso tikrai dabar nepasakysiu, nepamenu. Tai as daugiau ir nespaudziau, ir ne visa kelia tokiu greiciu vaziavau. Rasdavau laisvesni kelio ruoza ir dugnanMicius rašėCOLONO koks padangu greicio indeksas? Gali ir padangas suvaryt taip(Draugelis apie 100km atsutma su zieminem pramyne ant kazkur 170km/h greicio (kai greicio indeksas padangu buvo mazesnis nei 170km/h), tai teko pasikeist padangeles, nes guzais "isejo" )
Kiek kiek maximumasKerpycius rašėCOLONeee aš tai max 90 išspaudęs esubet manau, kad tai ne nuo greičio priklauso, o nuo apsukų, reiks kada iki 4,5krpm spustelėt, kad visus kamščius pramuštu