Tiesa ar melas?:) (kad tauposi kuras stabdant pavara)
- klaustrofobijus
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 18
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 27, 12:32
- MiestasCOLON Siauliai
Cia man L skaudi tema, jei stabdau pawara tai tik ziema, kad y koky medi neilipt, o kitais atvejais irgi netikiu kad ekonomiska sukt varikli per jega. Gal jei kuras pigesnis uz sankabos, dezes, ir kitu mexaniniu daliu remonta. Bet mes placia tevyne y laisve uz grasius iskeitem, ir kuro lasas man nervu servise neatpirks i poziurio y mano tr. pr. nepakeis 

carisma 1.9 TD ish Renault 
help su "check engine"

help su "check engine"
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Zmogau, kaip tu gali pilti kura, jeigu net nezinai koks variklis pas taveklaustrofobijus rašėCOLONCia man L skaudi tema, jei stabdau pawara tai tik ziema, kad y koky medi neilipt, o kitais atvejais irgi netikiu kad ekonomiska sukt varikli per jega. Gal jei kuras pigesnis uz sankabos, dezes, ir kitu mexaniniu daliu remonta. Bet mes placia tevyne y laisve uz grasius iskeitem, ir kuro lasas man nervu servise neatpirks i poziurio y mano tr. pr. nepakeis

- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
geras pastebejimastaxistas rašėCOLONZmogau, kaip tu gali pilti kura, jeigu net nezinai koks variklis pas taveklaustrofobijus rašėCOLONCia man L skaudi tema, jei stabdau pawara tai tik ziema, kad y koky medi neilipt, o kitais atvejais irgi netikiu kad ekonomiska sukt varikli per jega. Gal jei kuras pigesnis uz sankabos, dezes, ir kitu mexaniniu daliu remonta. Bet mes placia tevyne y laisve uz grasius iskeitem, ir kuro lasas man nervu servise neatpirks i poziurio y mano tr. pr. nepakeis![]()
Is paraso galima suprasti kad nezinai ar benzas ar dyzelis tavo carismoj