Galantas '98, sankaba
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 18, 17:31
- AutomobilisCOLON Galant '98
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Galantas '98, sankaba
Sveiki!
Pas mane Galante (98 metu) siek tiek keistokai sankaba dirba, kad laisvai vaiksciotu pavaru svirtis, reikai isminti iki pat dugno. Jei nors biski nedaminu, tada sunkiau.
Kaip manot, kokios galimybes sita reikala sutvarkyti, ir kiek kainuotu?
Pas mane Galante (98 metu) siek tiek keistokai sankaba dirba, kad laisvai vaiksciotu pavaru svirtis, reikai isminti iki pat dugno. Jei nors biski nedaminu, tada sunkiau.
Kaip manot, kokios galimybes sita reikala sutvarkyti, ir kiek kainuotu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Na, kiek esu kitu masinu vairaves, tai kazkaip paprasciau persimetinejo pavaros. O cia minant pedala prie galo jis lyg sukieteja, tada likes koks 1cm kieciau spaudziasi, atsiremia pedalas iki dugno ir tik tada laisvai vaiksto begiai.
Na, gal ir priprasiu, nezinau. Servise kazka paminejo kad sankabai kazkas negerai, bet turiu didesniu ten problemu su varikliu, tai kol kas nesigilinau i sankaba labai.
Na, gal ir priprasiu, nezinau. Servise kazka paminejo kad sankabai kazkas negerai, bet turiu didesniu ten problemu su varikliu, tai kol kas nesigilinau i sankaba labai.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Sprendimas butu paprasciausiai isbandyti kitu Mitsubishi sankabas ir palyginti . Na tikekimes Dzedajus teisus ir mano sankabai nieko pikto nera.Dzhedaj rašėCOLONIr taip beveik visuose mitsuose ishmynimo guolis kaltas?
Po kitu (ypach prancuzishku) mashinu atrodo, kad mitsubishi sankaba baisiai sunkiai spaudzhias ir ja labai reik iki galo ispaust...
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Tikekimes, kad nieko nebus, nes sankabos kaina tavo Galantui 550 LTL + darbas.Riko rašėCOLONSprendimas butu paprasciausiai isbandyti kitu Mitsubishi sankabas ir palyginti . Na tikekimes Dzedajus teisus ir mano sankabai nieko pikto nera.Dzhedaj rašėCOLONIr taip beveik visuose mitsuose ishmynimo guolis kaltas?
Po kitu (ypach prancuzishku) mashinu atrodo, kad mitsubishi sankaba baisiai sunkiai spaudzhias ir ja labai reik iki galo ispaust...
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
o tau gal kilimelis palindes per toli po pedalu?
kaip bebutu juokinga, as kol pripratu irgi panasia beda turejau, nes pas mane kilimelis is mazdos buvo
kai jis giliai palenda, tai neleidzia iki galo paspaust pedalo ir tada ta paskutini cm reik naudot jega ir begiai sunkiai jungiasi.
bet jei ne kilimely esme, tai man kazkaip neatrodo, kad taip turetu normaliai mintis sankaba, kad butent per paskutini cm suketeja..

bet jei ne kilimely esme, tai man kazkaip neatrodo, kad taip turetu normaliai mintis sankaba, kad butent per paskutini cm suketeja..

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu ne, ne kilimely ten esme. Zodziu kai sutvarkysiu as ta savo Galanta iki galo, kaina auksine jo pasidarys. Gal is tikruju as biski nepataikiau su juo. Nu ka padarysi, susitvarkysiu ir turesiu aparata. Tikiuosi daugiau rimtu bedu su laiku neprades listi.Jarka rašėCOLONo tau gal kilimelis palindes per toli po pedalu?kaip bebutu juokinga, as kol pripratu irgi panasia beda turejau, nes pas mane kilimelis is mazdos buvo
kai jis giliai palenda, tai neleidzia iki galo paspaust pedalo ir tada ta paskutini cm reik naudot jega ir begiai sunkiai jungiasi.
Galant '98, 2.0L (4G63)