Galant diesel problemos
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 19, 23:52
- MiestasCOLON Klaipeda
- CONTACTCOLON
Galant diesel problemos
Paklausiu galant dizeliuku savininku ar teisybe kad galantu alkuninis velenas labai daznai pareina. Man vienas draugelis parina kad sako alkunini velena ciut ne kas pora menesiu reikia keisti. Gal cia tas pasireiskia tiktais tam tikru metu galant modeliams?
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
Re: Galant diesel problemos
nu buna nusisneka zmones bet ne visais reikai tiketVilmis rašėCOLONPaklausiu galant dizeliuku savininku ar teisybe kad galantu alkuninis velenas labai daznai pareina. Man vienas draugelis parina kad sako alkunini velena ciut ne kas pora menesiu reikia keisti. Gal cia tas pasireiskia tiktais tam tikru metu galant modeliams?

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Jo, labai daznai pareinaVilmis rašėCOLONPaklausiu galant dizeliuku savininku ar teisybe kad galantu alkuninis velenas labai daznai pareina. Man vienas draugelis parina kad sako alkunini velena ciut ne kas pora menesiu reikia keisti. Gal cia tas pasireiskia tiktais tam tikru metu galant modeliams?

Siaip cia is serijos " o girdejai.......? ". Cia juk Lietuva- pletku krastas

Tas pats ir su galvom. Vienam nepasiseke, o kalba baigesi tuom kad VISUOSE galantuose galvos silpnos

- Kerpycius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 352
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 06, 02:00
- AutomobilisCOLON Galantas
- SkypeCOLON kerpycius
- MiestasCOLON Vilnius
jei taip butu, tai as is savo stipendijos tada nebeisgyvenciau, bo kas pora men reiketu remontuot masinaVilmis rašėCOLONPaklausiu galant dizeliuku savininku ar teisybe kad galantu alkuninis velenas labai daznai pareina. Man vienas draugelis parina kad sako alkunini velena ciut ne kas pora menesiu reikia keisti. Gal cia tas pasireiskia tiktais tam tikru metu galant modeliams?

GALANT 00' 6G13 tikras ryklys sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold