Colt CA0 problema. (nedega lempos)
- Murder
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 81
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 12:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt (CA0) 1.6 16V
- MiestasCOLON Kaunas
Colt CA0 problema. (nedega lempos)
Sveiki, zodziu pas mane paprasciausiai nedega nei viena lempa ijungus lempas masinos
posukiai veikia, ir palikus ijungtas lempas atidarius duris necypia tipo kad isjunk lempas :/ saugiklius bandziau keist nieko, gal esat susidure su tokia problema, kas gali buti?

-
Mitsubishi Colt `92 (cao) Black
engine: 1.6 16V (113AG)
$old
-
Looking for 1997-2002 Mitsubishi Galant.
Mitsubishi Colt `92 (cao) Black
engine: 1.6 16V (113AG)
$old
-
Looking for 1997-2002 Mitsubishi Galant.
- Kerpycius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 352
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 06, 02:00
- AutomobilisCOLON Galantas
- SkypeCOLON kerpycius
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Colt CA0 problema.
turbut su relem kas arba laidais, nes man kai nesviete artimosios ir tolimosios tai buvo nuluzes laidukas iki vienos is reliu.Murder rašėCOLONSveiki, zodziu pas mane paprasciausiai nedega nei viena lempa ijungus lempas masinosposukiai veikia, ir palikus ijungtas lempas atidarius duris necypia tipo kad isjunk lempas :/ saugiklius bandziau keist nieko, gal esat susidure su tokia problema, kas gali buti?
GALANT 00' 6G13 tikras ryklys sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
Re: Colt CA0 problema.
pasikeisk lemputes..Murder rašėCOLONSveiki, zodziu pas mane paprasciausiai nedega nei viena lempa ijungus lempas masinos![]()

Siaip pas mane panasi situacija buvo,tai pasikeiciau lemputes ir saugiklius(variklio skyriuje esancius,ne salone) ir dabar jau normaliai viskas.. tpfu tpfu tpfu

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

tikriausia lempute uz 10cntpharaon rašėCOLONTuo pačiu čia paklausiu del laikrodzio apsvietimo,kad nekurt naujos temos..
Taigi,išsiemiau lemputę,ją pasikeičiau,idėjau atgal,ijungiau degimą,o ji tik užsidegė ir užgeso - vėl perdegė![]()
Klausimas būtų,nuo ko gali perdegt ta lemputė?
o jie rimtai tai kiek mates carismu ne pas viena neveike tas apsvietimas
pas mane idejau nauja lempute vistiek nedege teko atsivesti laiduka nuo fyskes iki apsvietimo lemputes ir iki dabar veike thu thu thu
P.S. as susidejas sviesos dijodus tai tikrai neperdegs
Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
lemputė 2lt kainavo,jeigu karymka rašėCOLONtikriausia lempute uz 10cntpharaon rašėCOLONTuo pačiu čia paklausiu del laikrodzio apsvietimo,kad nekurt naujos temos..
Taigi,išsiemiau lemputę,ją pasikeičiau,idėjau atgal,ijungiau degimą,o ji tik užsidegė ir užgeso - vėl perdegė![]()
Klausimas būtų,nuo ko gali perdegt ta lemputė?
pas mane idejau nauja lempute vistiek nedege teko atsivesti laiduka nuo fyskes iki apsvietimo lemputes ir iki dabar veike thu thu thu

Tai taip gaunas,kad cia daugelio Carismu beda..?

Audi A3 1.8T 

tai tikriausiaipharaon rašėCOLONlemputė 2lt kainavo,jeigu karymka rašėCOLON tikriausia lempute uz 10cnt
Tai taip gaunas,kad cia daugelio Carismu beda..?

Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
coltui CA0 surudyja laidai ir nupuna, varyk pas electrikus tegu iesko kur laidai nutruke.
Rieles laiko.

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt