pataisymas, ne musės perie kakiaus o vakarykščiai vemalai prie naujo parketoDzhedaj rašėCOLONtaxistas jau senas, nesupranta![]()
Gi susizhemini, prisitiuninguoji ir ishkart mergos kaip muses prielimpa
Ir nesvarbu, kad net i mishka ar iki ezherelio kokio pavezhet ju negali, nes mishke ant pirmo nelygumo uzhsedi
Ryklys
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
- Swifty
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
- AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
- SkypeCOLON kempius
- MiestasCOLON Vilnius
geriau i savo tu lavona (eclipse) pazek kuriam jau niekuom nepadesi...Matosas rašėCOLONa tu savo geldą žiūrėkis ten žemink nežeminęs vaizdo neišgausiSwifty rašėCOLONna perdejau biski, nera jos sasyskos 205/50 r17 aukstis gud, bet platesnes padangos galantui labai gerai
pas ausriuka su ratais viskas afigena, tik reik galanta nuleisti siektiek
gautusi labai geras vaizdas ir nea taip vartaliotusi jisai ant posukiu
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ok baikit čia tas šeimyninias soras, nuo galantų ryklių perėjot prie spyruolkių raudonai violetiniškumoDzhedaj rašėCOLONAsh gi ir nesakiau, kad tu taip teigeiSwifty rašėCOLON pala o as kazkurtai sakiau kad nesukietiejo? elementaru spyruokles nea tokios minkstos...
Aushra taip teigeBet ka ji supranta apie tas mashinas :laught02:
Zhodzhiu, kiekvienam savo, kitas ir lietnyku nuo kalpoku neskiria ir nemato reikalo uzh apvalu metalo gabala moket shimtus ar tukstanchius litu

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
kas cia vyksta vistiek abieju aftamabilaiia man nepatinkaMatosas rašėCOLONnu buvo porblemų važiuoklėje kurios pašalintosSwifty rašėCOLON kad jam is technines puses neka geriau
tai dabar nuo ryklių ir spalvotų psyruoklių dar prie klipieco mano perėjom

psio tylos teba ishsemta

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
dar galima kalbeti ir kalbeti 
pvz: koks jusu nuomone tiuningas ar stailingas reikalingas siam auto?
as siulau toki varinata: min 17' ratai. patamsinti stiklai. prieki bei gale posukiai ar lempos be geltonu stikliuku (pageidautina balti). na pagal poreikius pazeminimas iki 4cm nuo stock. taip as isivaizduoju savo masiniuka investavus kelis simtus litu

as siulau toki varinata: min 17' ratai. patamsinti stiklai. prieki bei gale posukiai ar lempos be geltonu stikliuku (pageidautina balti). na pagal poreikius pazeminimas iki 4cm nuo stock. taip as isivaizduoju savo masiniuka investavus kelis simtus litu

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Oj ne kelis shimtus reiketu investuoti 
17 ratai su padangom, priklausomai nuo to, nauji ar ne, kainuotu nuo, sakykim ~1200 iki.....
Toliau posukiai priekiniai ir taip balti, tik reikia tas lemputes oranzhines pakeisti i normalias
Shone i sparnus posukius irgi galima gauti
Shiaip pritariu tavo idejai, daugiau shitam modeliui tiuningo nereikia
Geriausiai atrodo su originaliais 17 ratais ir pazhemintais bamperiais bei slenkschiais
Va kaip sitas(jei dar skelbimas neishtrintas) :
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=899751

17 ratai su padangom, priklausomai nuo to, nauji ar ne, kainuotu nuo, sakykim ~1200 iki.....

Toliau posukiai priekiniai ir taip balti, tik reikia tas lemputes oranzhines pakeisti i normalias

Shone i sparnus posukius irgi galima gauti

Shiaip pritariu tavo idejai, daugiau shitam modeliui tiuningo nereikia

Geriausiai atrodo su originaliais 17 ratais ir pazhemintais bamperiais bei slenkschiais

Va kaip sitas(jei dar skelbimas neishtrintas) :
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=899751
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
taip 17' ratai - yra; balti posukiai - yra; zeminimas - nereikia;gincevince rašėCOLONdar galima kalbeti ir kalbeti
nainainai afigienas mano galantas

Subaru Impreza
Subaru Impreza
Zeminima atstoja keleiviaiAusriukas rašėCOLONtaip 17' ratai - yra; balti posukiai - yra; zeminimas - nereikia;gincevince rašėCOLONdar galima kalbeti ir kalbeti
nainainai afigienas mano galantas![]()
![]()

-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
xaxaxaxa tai ash jo ir ush keleivi neskaiciuojuegisas rašėCOLONZeminima atstoja keleiviaiAusriukas rašėCOLON taip 17' ratai - yra; balti posukiai - yra; zeminimas - nereikia;
nainainai afigienas mano galantas![]()
![]()
nors kita vertus koks is to pisto svoris
Subaru Impreza
Subaru Impreza
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
tam skelbime neblogai galantas atrodo. tik langus paniaukt ir OK.
o man reikia 17' baltu prieki ir sonuose (nes posukiai geltoni ir pakeitus tik lemputes nieks nepasikeicia), niaukt langus
krc kaip pirkau tai nieks dar nedaryta.
beje pas mane centrinej panelej yra medzio imitacija, o ji mane nervina. gal kas turit foto kaip atrodytu su pilka ar juoda konsole, kai salonas sviesus
o man reikia 17' baltu prieki ir sonuose (nes posukiai geltoni ir pakeitus tik lemputes nieks nepasikeicia), niaukt langus

krc kaip pirkau tai nieks dar nedaryta.
beje pas mane centrinej panelej yra medzio imitacija, o ji mane nervina. gal kas turit foto kaip atrodytu su pilka ar juoda konsole, kai salonas sviesus