reik info apie eclipse 95m
reik info apie eclipse 95m
Susidomejau situo masiniuku, bet labai nedaug randu info. gal cia yra turinciu?
Mane domina 2 litru aparaciukas. Kiek jis realiai mieste ryja, kaip traukia, ar patogu vaziuot ir t.t. ir kiek realiai jis dabar kainuoja?
Mane domina 2 litru aparaciukas. Kiek jis realiai mieste ryja, kaip traukia, ar patogu vaziuot ir t.t. ir kiek realiai jis dabar kainuoja?
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Be to , visi uzduoda analaogiska klausima su tais ryjimais, tai jeigu rys 10 l / 100 km tai tada pirksi o jeigu 11l. / 100 km ta tada ne? ne cia esme turi patikri modelis jo interjeras nes visa laika praleisi tik masinos viduje bei malonus ir patogus vairavimas turi rupinti viskas kita dzin dzin. O del kainu tai kap PVZ. gali kreiptis i autoplius, mazaji prekeivi arba i autorinka t$en visa info ir rasi 

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Su turbine galios daugiau o tai ir yra malonumas kada paspaudi pedala ir tave ispaudziau i sedine, man tai pvz. yra svarbiuasia o ne max greitis. mano masinai galetu ji apriboti ties 150 km, bet kad 100 km / val. ji pasiektu per 5 sec. tai tada malonu.ignas rašėCOLONtai tada bent pasakykit, kiek vilniuj vazinejant, stovint kasciuose ryja 2.0 ir 2.0 turbo. Niekaip neapsisprendziu kuria imt. Ar apart galingumo pas jas kasnors skiriasi? Ir kaip tos turbo laiko, ar imanoma rast gyva?
Kas liecia del kamsciu, tai nera skirtumo ar su ar be, turbina sukasi ant laisvuju, t.y. del to kuro sanaudos nepadideja. O del ryjimo tai turbiniai gali drasiai +3 litrus prideti, jeigu aisku kelsi apsukas iki to kad pradetu jau turbina isijunginet

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia