Koloneles eclipseje
Koloneles eclipseje
sugalvojau pasikeisti galinius garsiakalbius (kur salia sedyniu). bet vat nezinau kokio dydzio jie ten yra, o ardyti nesinori. gal kas zinot ju ismatavimus? planuoju statyti pioneer tse2095.
Nu pagal http://php.quest.net.ru/caps garsiakalbiai eclipseje yra tokie: (cia buvo panaudotas Pistolero eclipses VIN'as, bet kadangi panaudotas gerais tikslais, tai Pistas turbut nesupyks
)
Штатные громкоговорители: передн.- 15W,10CM, передн. в двери - (15W,16CM) , задние в двери - , задн. в полке - (QTR 15W,16CM)

Штатные громкоговорители: передн.- 15W,10CM, передн. в двери - (15W,16CM) , задние в двери - , задн. в полке - (QTR 15W,16CM)
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Re: Koloneles eclipseje
Ar tilps 20cm apvalios kolonkes? Statyk elipses 69**, as pats turejau pioneer 6968 RMS 60W - stoga kilnodavo.barbusas rašėCOLONplanuoju statyti pioneer tse2095.
- Ernis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 219
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 07, 03:00
- MiestasCOLON Elektrenai - Vi
Yra geresniu, tas tai taip, bet ir pioneer neblogos.gazas rašėCOLONpatarciau pioneer nedeti, nes tikrai yra dauyg geresniu kalashu
pioneer = golfnesakau kad chujovai groja, bet buna tikrai geriau uz panasuia kaina
Autoriui>>> tavo vietoje deciau tokias, kad nieko nereiketu pjauti ar keist. Isdraskyt dar spesi

Mitsubishi Carisma 95/96, 1.8 16V
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Teks ardyti ir zhiureti, greichiausiai bus elipses 16x9 arba 16.5 cm apvalios koloneles....
Realiai i gala tai apsimoka kazhka deti, jei darai tai keleiviam, jei darai sau, dek komponentus i duris priekines 16.5 cm...
Shiaip pioneer tai tikrai nelabai kas gero, jeigu nori kad kaltu tai dek, jei nori kad uzh tuos pinigus grotu yra ir kitu variantu....vienas ju butu alpine...
Realiai i gala tai apsimoka kazhka deti, jei darai tai keleiviam, jei darai sau, dek komponentus i duris priekines 16.5 cm...
Shiaip pioneer tai tikrai nelabai kas gero, jeigu nori kad kaltu tai dek, jei nori kad uzh tuos pinigus grotu yra ir kitu variantu....vienas ju butu alpine...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Nu kolega galantiste tu cia gerai pas mane visa aparatura stovi tik pioneer, ir tu apie ja taip negraziai pavarei.............gazas rašėCOLONpatarciau pioneer nedeti, nes tikrai yra dauyg geresniu kalashu
pioneer = golfnesakau kad chujovai groja, bet buna tikrai geriau uz panasuia kaina
as patenkintas man nepatinka kai stipriai kala basai ar garsiai groja muzonas megstu gera muzika todel CD pioneer ir pioneer elipses man patinka

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
alfa-moda rašėCOLONNu kolega galantiste tu cia gerai pas mane visa aparatura stovi tik pioneer, ir tu apie ja taip negraziai pavarei.............gazas rašėCOLONpatarciau pioneer nedeti, nes tikrai yra dauyg geresniu kalashu
as patenkintas man nepatinka kai stipriai kala basai ar garsiai groja muzonas megstu gera muzika todel CD pioneer ir pioneer elipses man patinka[/list]
kolega, jeigu pas tave palangej stovi tik keushai ir viskas tai galiu pasakyt net neklauses, kad pas tave tik groja, daugiau nieko

na o pioneer tai tik geros reklamospadarinys, taip pat kaip ariel skalbimo milteliai, kaip blend-a-med dantu pasta ir tt

Mitsubishi Galant GTi-16V
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Ka tu, aisku kad masinoje stovi ne tik elipses, nes kai gausis kad galas kala o kitur ne?nu tai cia jau aisku ne muzika, pasmane ir is prekio stovi pioneer dual-cone kaip jie raso 50w, tai skamba visai neblogai!gazas rašėCOLONalfa-moda rašėCOLON Nu kolega galantiste tu cia gerai pas mane visa aparatura stovi tik pioneer, ir tu apie ja taip negraziai pavarei.............
as patenkintas man nepatinka kai stipriai kala basai ar garsiai groja muzonas megstu gera muzika todel CD pioneer ir pioneer elipses man patinka[/list]
kolega, jeigu pas tave palangej stovi tik keushai ir viskas tai galiu pasakyt net neklauses, kad pas tave tik groja, daugiau niekonu arba kitaip sakant mashinoj yra muzikinos fonas
jeigu priekyje kazka turi, kad ir originalus tai jau sis tas
na o pioneer tai tik geros reklamospadarinys, taip pat kaip ariel skalbimo milteliai, kaip blend-a-med dantu pasta ir ttreklama pranoksta kokybe
Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia