Aisku dar reikia pasidaryti uztvara nuo variklio ir oro atvedima iki filtro.
kokiu irankiu tave taisytialfa-moda rašėCOLONBet sportinis ismetimas ir sportinis filtras tai tik akiai pamalonint, nes kaip zinau ir skaiciau autos tinklalapyje, kad viska pakeitus arkliu net 10 nepadauges, ar verta kisti pinigus? gal geriau kelti turbinos slegi? o gal reiketu tobulinti varikli?
Nes vienas mano bendradarbis turi pontiac firebird ir glaudziai bendrauja su Groundzero ir autostiliumi ir aplamai automobiliu fanas tai sake, kad realiai hebra pati Ground zero ir autostilius daro del babkiu zinodami, kad tai mazai kaip pakeis vaziavimo rezulatus. Isimetus sportini filtra ir isvetimo tavo laikas net 0.01 nepageres, nu man taip atrodo![]()
![]()
Bet gal as klistu?, tai tada pataisykite mane
alfa-moda rašėCOLONEgisai o tai kam keitei? taigi nuo to tavo trauka visvien nepasikeis. Tu gi su dujom nezavineji, tavo variklis yra galingas arklio jegu visai neprides nuo 2-5 max. ar nemanai kad tai tik kai atidarysi graziai atrodys ir viskas? Vis gi kazkas pasikeite, tai garsas masina dabar agresiviau burzge![]()
Manau tovo monstui 190 HP tokiu patobulinimu net nereikejo ir taip kaip Formule traukia