o del to cia tai jokia problema. nereikia grazinti tu lipduku. jei turit cekiuka nuvaziuojat pas juos grazinat jei reikes tuos likusius ir pasakpt , kad del ju kaltes yra padaryti blogi lipdukai ir jie nelimpa gerai lauko salygomis. t.y blogos kokybes. todel jie privalo perdaryti ir istaisyti savo broka nemokamai.Pliustas rašėCOLONBet tai ot shmikiu kompanija. Ir dar klausiau ar tiks lipdukas lauko salygoms, uztikrino kad joa joa tikraij tiks. Be tai matai reikalas tame, kad jau daug lipduku ishdalinta, nes jei perdarinet jiem reiktu vos ne visus grazhint, nes manau kad kitaip nesutiks perdaryt. Zinai jie gi ne labdaros organizacija, jie tiesiog sukciai
Klubo atributika
- GarneTas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 421
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 11:05
- AutomobilisCOLON VW Phaeton
- SkypeCOLON garnetas
- MiestasCOLON Sonne Stadt
Užteks rodyti ką gero turėjau, parodysiu ką turiu :D
VW Phaeton 4.2 AWD 335 HP
VW Phaeton 4.2 AWD 335 HP
Ka reiskia grazinti? Gali pasakyti, kad jie musu reputacija sushiko, padalinom lipdukus sveciams is Latvijos, Baltarusijos, o jie nusilupo po pirmo lietaus. Gali viena priklijuoti ir isbandyti ju akyse. Pas mus besilankanciu klubo forume yra ~700, nemanau, kad jie noretu suzinoti kaip gerai gamina lipdukus tokia ten ir tokia tais firma.
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Anyway tada reikia surinkt likusius ir pazhet ar pas Ausronenenene en nenen cekis bus likes. Gal ateity tada reiktu gamint juos pas donixo ta drauga kox te jo vardas nebepamenu, nu kur palongoj buvo per rali, jis ten man rodos spaustuves paslaugas teikia 

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
aushriukas netik ceki turi bet ir saskaitaPliustas rašėCOLONAnyway tada reikia surinkt likusius ir pazhet ar pas Ausronenenene en nenen cekis bus likes. Gal ateity tada reiktu gamint juos pas donixo ta drauga kox te jo vardas nebepamenu, nu kur palongoj buvo per rali, jis ten man rodos spaustuves paslaugas teikia

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Tu nauju nelimpanchiu?Ausriukas rašėCOLONaushriukas netik ceki turi bet ir saskaitaPliustas rašėCOLONAnyway tada reikia surinkt likusius ir pazhet ar pas Ausronenenene en nenen cekis bus likes. Gal ateity tada reiktu gamint juos pas donixo ta drauga kox te jo vardas nebepamenu, nu kur palongoj buvo per rali, jis ten man rodos spaustuves paslaugas teikiair kaip pasirodo dar turi kruva nelimpanciu lipalu

Klijai gal baiges, tai padare kaip korteles uzh lango uzhkishamas

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
shiaip dar vaibra daro tokius http://www.vaibra.lt kuri daro mums diplomus 

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu tai as man rodos apie ta ir kalbejau, cia ta kur tas tavo draugelis dirba man rodz.Donix rašėCOLONshiaip dar vaibra daro tokius http://www.vaibra.lt kuri daro mums diplomus
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
jo tas patsPliustas rašėCOLONnu tai as man rodos apie ta ir kalbejau, cia ta kur tas tavo draugelis dirba man rodz.Donix rašėCOLONshiaip dar vaibra daro tokius http://www.vaibra.lt kuri daro mums diplomus

Eclipse 1G Targa (SOLD)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Apie tai kalbejom ir buvo nuspresta, kad reikiaRiebus rašėCOLONe buvau pas jumi vln tai maciau pas citroenu kluba numeriu laikikliai ale klubiniai gal ir mum iseitu tokis bajeris ir butu da geriau uz lipalus![]()
ka manot

Dabar, manau, laiko klausimas ir kainos...
Lipalu nepakeis tikrai tie laikikliai, nes ne visi ju nores ir ne pas visus yra vietos (pvz pas mane nelabai yra gale kur ta laikikli det)

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance