bet rimtai kepuriuka uzsidejes, vos ne pirstu rodo: tu ta daryk, tu ta....Aikste rašėCOLONUz tokias replikas gali ir nario korteles netekt...........Kevinas rašėCOLON tipo 'sefas'![]()
![]()
Sveikinimai ekipazui, EVO rules........

O siaip saunuoliai!!

bet rimtai kepuriuka uzsidejes, vos ne pirstu rodo: tu ta daryk, tu ta....Aikste rašėCOLONUz tokias replikas gali ir nario korteles netekt...........Kevinas rašėCOLON tipo 'sefas'![]()
![]()
Sveikinimai ekipazui, EVO rules........
O ir su tom kiaurymem nusifotkinoegisas rašėCOLONhttp://www.audriusz.net/gallery/1003km-06-4/IMG_3644
Dekui jums uz geras emocijas ir Mitsu klubo garsinimaLince rašėCOLONSveiki visi ir aciu uz palaikyma
Smagu buvo matyt plasdancia veliava
Shiaip sunku buvo nes vaziavom be sliku ir stabdziai labai kaito, bet visdelto niekas neluzo.
Shiandien paziurejom pakele masina tai jokiu gedimu neradome tik keleta varztu biski atsiverzusiu ir stabizitariaus gumos paplysusios, bet granatos , deze ir variklis sveiki.
Patiko tai kad komanda visa labai gerai dirbo, jokiu barniu nebuvo, nes kaimynai tai keikesi ir rekavo...
Padangu vieno kompl;ekto uzteko visoms gonkems. Stabdziu kalades galines tik pusiau sudilo o priekiniu trys komplektus suvarem
jei ne stabdziai tai ir treti galejome buti bet nert ko cia parintis, nes pries varzybas sau uzsibrezeme tiksla papulti i desimtuka ir butinai davaziuot iki galo.
Tai ir ivykdem. Jau yra minciu kaip ir ka reik tobulint kitiems metams, manau kitamet tikrai geriau pasirodysim o ir patirties bus daugiau.
Dar syki aciu visiems uz palaikyma.
atsiprasau pone prezidente, jei ce buvo skirta man:) bet as net nezinojau kas kaip atrodo, gi ne vieno is jusu, is klubo, ar prijaucianciu nepazystu:) as tik buvau laimingas kad arti galejau prieti, ir bent paliest ta zveri:) nu buciau zinojes kas kur tikrai buciau priejes;)egisas rašėCOLONBet tu irgi geras buvai ir nepriejai prisistatyt
Taigi matei vėliavos kotą, mojuojantį klubo vėliavą- prieit ir prisistatyt/susipažint jau slabo?zixelis rašėCOLONatsiprasau pone prezidente, jei ce buvo skirta man:) bet as net nezinojau kas kaip atrodo, gi ne vieno is jusu, is klubo, ar prijaucianciu nepazystu:) as tik buvau laimingas kad arti galejau prieti, ir bent paliest ta zveri:) nu buciau zinojes kas kur tikrai buciau priejes;)egisas rašėCOLONBet tu irgi geras buvai ir nepriejai prisistatyt
P.S. reiketu foto kiekvieno forumiecio ar klubiecio isidet, kad paskui nekiltu klausimu:)
gerai dedes nebepykit:) as biski drovus;)ZyXEL rašėCOLONTaigi matei vėliavos kotą, mojuojantį klubo vėliavą- prieit ir prisistatyt/susipažint jau slabo?zixelis rašėCOLON atsiprasau pone prezidente, jei ce buvo skirta man:) bet as net nezinojau kas kaip atrodo, gi ne vieno is jusu, is klubo, ar prijaucianciu nepazystu:) as tik buvau laimingas kad arti galejau prieti, ir bent paliest ta zveri:) nu buciau zinojes kas kur tikrai buciau priejes;)
P.S. reiketu foto kiekvieno forumiecio ar klubiecio isidet, kad paskui nekiltu klausimu:)Viskas po to savaime būtų išsirutulioję
![]()
P.S. Sveikinimai ASK Azagis GTR komandai pasiekusiai tokią aukštą poziciją![]()
xaxaxax kur tu cia dedes mataizixelis rašėCOLONgerai dedes nebepykit:) as biski drovus;)ZyXEL rašėCOLON Taigi matei vėliavos kotą, mojuojantį klubo vėliavą- prieit ir prisistatyt/susipažint jau slabo?Viskas po to savaime būtų išsirutulioję
![]()
P.S. Sveikinimai ASK Azagis GTR komandai pasiekusiai tokią aukštą poziciją![]()
Leisiu tau kreiptis i musu eminencija vardu arba nickuzixelis rašėCOLONatsiprasau pone prezidente, jei ce buvo skirta man:) bet as net nezinojau kas kaip atrodo, gi ne vieno is jusu, is klubo, ar prijaucianciu nepazystu:) as tik buvau laimingas kad arti galejau prieti, ir bent paliest ta zveri:) nu buciau zinojes kas kur tikrai buciau priejes;)egisas rašėCOLONBet tu irgi geras buvai ir nepriejai prisistatyt
P.S. reiketu foto kiekvieno forumiecio ar klubiecio isidet, kad paskui nekiltu klausimu:)