Ka manot apie toki turbo charger'y?
ir apskritaj, brangieji - svarbiausio aspekto nepamirshkit - svarbiausia, kieno rankose ta eklipse ar crx. vienarejkshmishkaj.
o crx pavartojaw tik kajp apibendrinta pavyzdy arba pap*zdy, nepriimkit tiesiogiaj. problema yra ta, kad +5o arkliu su nosu kada rejkia yra dievu elixyras. nu gi buna gyvenime atveju ka rejk koki pasuupinta golpa padaryt nuo svitaforo. nu vo. yra problema, turi but ir sprendimas. sprendimas, mano galva, nosas. tik kad be pusantros shtukos man atrodo nelabaj kas gausis.
o crx pavartojaw tik kajp apibendrinta pavyzdy arba pap*zdy, nepriimkit tiesiogiaj. problema yra ta, kad +5o arkliu su nosu kada rejkia yra dievu elixyras. nu gi buna gyvenime atveju ka rejk koki pasuupinta golpa padaryt nuo svitaforo. nu vo. yra problema, turi but ir sprendimas. sprendimas, mano galva, nosas. tik kad be pusantros shtukos man atrodo nelabaj kas gausis.
pykta yklypse du-nulis dohc 2000gt (paleidzhiu ish ranku)
ne nu vienas dalykas taj man gajla tos shtukos, o antra taj nedegs ta mashinyte, ner chia tox filmishkas tas efektas - tiesiog kaj rejk galios, tu ja turi atsukes kraneli viso labo.Dzhedaj rašėCOLONIsidek tu nosa, +50 arkliu ir zhiuresim kaip tavo neparuoshta mashinyte dega
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai jei esi didis sportininkas ir nori garuose parodyt kas yra velniskas atgimimasnervas rašėCOLONne nu vienas dalykas taj man gajla tos shtukos, o antra taj nedegs ta mashinyte, ner chia tox filmishkas tas efektas - tiesiog kaj rejk galios, tu ja turi atsukes kraneli viso labo.Dzhedaj rašėCOLONIsidek tu nosa, +50 arkliu ir zhiuresim kaip tavo neparuoshta mashinyte dega

jo krc esu didis sportininkas ir dalyvausiu paralimpinese zhajdynese tautineje rutos shakeles sviedimo i aukshti rungtyje. va chia yra blogis. o apie kitus atgimimus taj kam chia dar burna aushint? bet nu tsriksaj taj kajp kokia rakshtis sminga zhuraw subinen. meskit ish galvos - prie ko chia jie vargshaj? o ir noso detis neketinu. chilaut muuud. mhm.Matosas rašėCOLONtai jei esi didis sportininkas ir nori garuose parodyt kas yra velniskas atgimimasnervas rašėCOLON ne nu vienas dalykas taj man gajla tos shtukos, o antra taj nedegs ta mashinyte, ner chia tox filmishkas tas efektas - tiesiog kaj rejk galios, tu ja turi atsukes kraneli viso labo.tai dekis ta nosa ir buk pirmas tarp crxu visu pasaulyje