wytska rašėCOLON2 kilowatai? geras, fainai tau, pavydziu, ka susidejei? kokio dydzio subas, ar 2 pas tave? As irgi turiu biski isimetes. Pas mane BOSS sako labai sustra firma, draugelis paskolino biski babkiu, poto kartu per pusdieni susidejom. Mano subas tai BOSS ultra edition uz 189litus gavau. O stipriakas tai MKHammer 2x 1000W. Norejau kondika pirkti, bet tie brangus po 300litu, kainuoja tiek kiek stipriakas, tai nafik, nedejau. Siaip gerai muzonas kala. Reiketu kada paklausyt, palygint.
Bet taip paemus, tai rimta tavo tacke, 2kw aparatura, ekonomiskas variklis... Beje, kokie ratai? Tikiuos bent 235 plotis ane? As tai gavau cia restauruotus 245 pernai ziema, uzsimeciau dabar, labai zajabys varo, ir sukibimas 2 kartus padidejo. Jega.
Nu kala nepasmane

Pas mano kambarioka (tipo brolis)
Apie ekonomika kalbu nera, verkiant reik kondinu, nes akomas dusta, nebepatempia. masinoj 4 kiausia, 2 vidutiniai subai ir viena backa, is dideles masinos nieko nebeliko,(audi 100) dvivietciai ratai

Kadangi aparatura nera mano sritis, daug pasakyti negaliu, zinau kad vien uz backa sumokejo 300 lt, stipras 450 lt o , kiausiai ar po 250 kainavo. zodziu ziauriai. nu palyginti kaip skamba visada imanoma, tereikia susitart

Jam jau drago laikai baiges, tai ant muzikos persimest senai svajoja