Nes Vilnius Lietuvoje vienas, kitu miestu gyventojai su tokiom problemom nesusiduria

tai ta akcija jau nuo neatmenamu laiku vykstaEuraz rašėCOLONO as tai girdejau kad Vilniui cigonu tabore dabar akcija vyksta- "Perki pas mus narkotika, vienkartinis svirkstas nemokamai !"
Euraz rašėCOLONO tavo galantas dyzelinis ar kokiais oposumais varomas ?Deikas rašėCOLONna va ir ar viena partija pavariau - misraus vaziavimo t.y. yiek autostrada tiek mieste, ir man gavosi 10.15 litronu vot dabar as patenkintas savo masinele, o tuo labiau kad labai daznai is sankryzu draginu, ir t.t.
Geras mano galantas tik 10.15 litro....
![]()
![]()
Siaip kiek zinau manuale parasyta, kad 2.0l benzas mieste turi 10.6 ryt, jei teisingai buvau prainformuotas.
Turbut susipyle xado ir panaudojo visokius ten super duper varikliu pribumbasus po $20 ish ebay. Tek kur ant shlangu sukasi, jonizuoja kura ir t.t.Dainiusl rašėCOLONnu blemba, gal pas ji koks super upgrade'as padarytas...? Mieste 6 litrai, o autostradoj - 12. Nu as irgi netikiu nei per kur, bet gal???
Dzhedaj rašėCOLONTurbut susipyle xado ir panaudojo visokius ten super duper varikliu pribumbasus po $20 ish ebay. Tek kur ant shlangu sukasi, jonizuoja kura ir t.t.Dainiusl rašėCOLONnu blemba, gal pas ji koks super upgrade'as padarytas...? Mieste 6 litrai, o autostradoj - 12. Nu as irgi netikiu nei per kur, bet gal???![]()
![]()
![]()
![]()