Q: apie carisma
Q: apie carisma
ar 98 metu carismoje yra salono oro filtras? masina su kondicionierium. kiek zinau bent jau hondose, jei yra kondicionierius, tai yra ir salono filtras.
Kai as turejau carisma, bandziau servisuose pasiklausineti ar yra salono filtras. Isgirdau skirtingas 3 versijas:
1. Yra
2. Nera
3. Yra, bet ne filtras, o jonizatorius (sita dalyka pasake autorizuotas mitsu servisas)
Siaip nuvaziuok i autorizuota servisa, pagal kebulo numeri tau pasakys ar yra filtras ar ne, jei yra tai paaiskins kur
1. Yra
2. Nera
3. Yra, bet ne filtras, o jonizatorius (sita dalyka pasake autorizuotas mitsu servisas)
Siaip nuvaziuok i autorizuota servisa, pagal kebulo numeri tau pasakys ar yra filtras ar ne, jei yra tai paaiskins kur

Mitsubishi Carisma "97 1,8l - parduota
A kodel pardavei carisma?Vaidule rašėCOLONKai as turejau carisma, bandziau servisuose pasiklausineti ar yra salono filtras. Isgirdau skirtingas 3 versijas:
1. Yra
2. Nera

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

Valgo tai nedaug,bent jau pas mane..Nuvaziavau 200km su 12.5l benzoVaidule rašėCOLONRizikuoju tokiu pasisakymu buti apmetyta akmenimis![]()
![]()
Pardaviau, kad nepatogi, daug valgo, ir silpnas variklis (1.8 GLS variklis + automatas), barskaliukas.

"Nepatogi" - sedynes ar kas?

Audi A3 1.8T 

Maniske vasara valge 12 l (nes automatas + klima), ziemabiski padoriau i 10 l mieste tilpdavau.pharaon rašėCOLONValgo tai nedaug,bent jau pas mane..Nuvaziavau 200km su 12.5l benzoVaidule rašėCOLONRizikuoju tokiu pasisakymu buti apmetyta akmenimis![]()
![]()
Pardaviau, kad nepatogi, daug valgo, ir silpnas variklis (1.8 GLS variklis + automatas), barskaliukas.
"Nepatogi" - sedynes ar kas?Del barskaliuko,tai sutinku..
Nepatogios butent sedynes, greitai nugara paskausta, o ir biski per zemai sedyne. Issikelus sedyne iki maximumo ir nuleidus vaira, vis tiek regejimo zonoj atsidurdavo vairo virsus ir paneles dalis (nors atrodo nesu labai jau maza). Pradzioj galvojau kad gal jau per eile masinu ispindejau, bet kas isesdavo i masina, visi vieningai kalbedavo kad sedynes labai nepatogios...
Kas liecia remonta, tai viskas gerai, daliu yra ir jos ganetinai nebrangios (aisku, jei neprireikia amortizatoriu). Del barskaliuko, tai tas nepataisoma, nusipirkusi saviske pakeiciau visokus sailentblokus - nepadejo

Mano poreikius gali patenkinti vidutines klases masina (kol kas), bet kol kas prancuzas geriau itinka mano norams (japono, kuris man prie dusios dar neiperku)Dzhedaj rašėCOLONNiekas akmenim nemetys (monitoriu gaila visiems)![]()
O jei rimtai, tai matyt Vaidules poreikiai automobiliui aukshtesni, ir ju patenkinti negali vidutines klases mashina

prasom konkreciau..Vaidule rašėCOLONMano poreikius gali patenkinti vidutines klases masina (kol kas), bet kol kas prancuzas geriau itinka mano norams (japono, kuris man prie dusios dar neiperku)Dzhedaj rašėCOLONNiekas akmenim nemetys (monitoriu gaila visiems)![]()
O jei rimtai, tai matyt Vaidules poreikiai automobiliui aukshtesni, ir ju patenkinti negali vidutines klases mashina

Audi A3 1.8T 

- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
turiu fantastishkas sedynesVaidule rašėCOLONManiske vasara valge 12 l (nes automatas + klima), ziemabiski padoriau i 10 l mieste tilpdavau.pharaon rašėCOLON Valgo tai nedaug,bent jau pas mane..Nuvaziavau 200km su 12.5l benzo
"Nepatogi" - sedynes ar kas?Del barskaliuko,tai sutinku..
Nepatogios butent sedynes, greitai nugara paskausta, o ir biski per zemai sedyne. Issikelus sedyne iki maximumo ir nuleidus vaira, vis tiek regejimo zonoj atsidurdavo vairo virsus ir paneles dalis (nors atrodo nesu labai jau maza). Pradzioj galvojau kad gal jau per eile masinu ispindejau, bet kas isesdavo i masina, visi vieningai kalbedavo kad sedynes labai nepatogios...
Kas liecia remonta, tai viskas gerai, daliu yra ir jos ganetinai nebrangios (aisku, jei neprireikia amortizatoriu). Del barskaliuko, tai tas nepataisoma, nusipirkusi saviske pakeiciau visokus sailentblokus - nepadejoPas mus i servisa kaip tik buvo atejes dirbti vyrukas is mitsu garantinio aptarnavimo serviso, tai jis ir nuramino, kad nebekeisciau jokiu gumu, kol nebus reikalo, nes niekas nepasikeis...Tai taip ir apsiraminau, nusprendziau iskotis patogesnes.

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
tai visi mitsu mano manymu yra Sport tipo nors truputy bet visi modeliai sportishki
tai todel ir barsaliukas. O carismoj man patinka nes lyginant ji ir mazesne uz 406 pezuka bet i ja telpu o i pezuka sunkiai nes pezo auskta sedyne ir zemai nuleistas vairas tai man kojos i vaira ten trynesi o Carismoj tilpau be vargo ;] ir man patinak tas pilnas elektros paketas+klima+shildomi veidrodeliai
prabanga uz prieinama kaina
jei noreciau 406 pezuko su tokiais navarotais plociau apie 4k LT daugaiu nei zu carisma

jei noreciau 406 pezuko su tokiais navarotais plociau apie 4k LT daugaiu nei zu carisma
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!