Kaina perdaug prieinama, kad nesuabejociau kokybe

Telefonu itikineja, kad normalus diskai...
Shrote tiek pat kainuoja deveti...
Ka as zinau...
Gal kas pirkot Lirostoj tokius?
Tai kalades betkuriuo atveju reikia naujas det.Pilas rašėCOLONisvada : perku naujus. nes jei devetus dar tekinti reiks ir kalades keisti tai bli, nauji diskai po 124 litus ale is belgijos cia Eolte. tai su naujom kaladem ir darbu tas skirtumas tarp vieno deveto ir 2 nauju susidarys 150 +-. o rizikos dasideda del musimo . deisu naujus matyt.
Aš ant smūgio tokius susimečiau (nes staigiai reikėjo pasikeist ir kitokių nebuvo laiko ieškot)- tai ką aš žinauskanis rašėCOLONPrisireike ir man stabdziu disku Galant'ui - Lirostoj siulo Korejietiskus kazkokius po 41 LT
Kaina perdaug prieinama, kad nesuabejociau kokybe
Telefonu itikineja, kad normalus diskai...
Shrote tiek pat kainuoja deveti...
Ka as zinau...
Gal kas pirkot Lirostoj tokius?
Kiek jau laiko vazineji su LIRO's diskais?ZyXEL rašėCOLONAš ant smūgio tokius susimečiau (nes staigiai reikėjo pasikeist ir kitokių nebuvo laiko ieškot)- tai ką aš žinauNormaliai važiuoju, normaliai stabdo ir jokių ten balalaikų nėra
Na aišku gali būti, kad po kažkiek laiko ten jie ar išsiklaipys ar dar kas (nežinau kas ten dar su jais gali atsitikt), bet lyg ir yra senieji nutekinti, jei kas- pasikeisiu ir vsio
![]()
P.S. Robotų žudikas kažkur pamiręs, alaus reiktų
Ką aš žinau, važinėju jau gal kokį mėnesiukąskanis rašėCOLONKiek jau laiko vazineji su LIRO's diskais?
Sako gali buti minksti ir tipo perkaite issikraipo...
Bet kad as gi civiliokas, o ne gonshcikas, kad perkaitinciau diskus
Kai tokia kaina - tai nusipirksiu - jei pasirodys blogi po kurio laiko - sirdies neskaudes del tokiu pinigu labai jau![]()
Aciu uz patarimus...
Aritmetika tokia:Pilas rašėCOLONbeje, Skani, pagalvok kad keitimas kaip ir naujos kalades ir kainuoja .. galvoju ar verta sutaupyti kelesdesimt litu ?
Nelendu ten kur nesuprantu Mitsiuje...ZyXEL rašėCOLONKą aš žinau, važinėju jau gal kokį mėnesiukąBuvo ir extrym stabdymo ir autostradoj teko nuo didelio greičio numetinėt- nei kas perkaito, nei susiklaipė
Na aišku visko pasitaiko, bet spėju aš greičiau ką nors pačiai mašinai padarysiu (arba ji pati surūdis), nei diskai pareis
O jei ir pareis- visada galima kitus susimes
Niekas negarantuotas, kad tu su tais brangiais gerai užstabdęs į kokią balą neįvažiuosi ir jis visas nesutrūkinės
![]()
Pasikeist, kaip savo kailiu patyriau, galima labai paprastai ir pačiam (jei nėra varžtai užkepę ar senieji diskai nepriklijuoti su super glue prie ašies)
Galant '98 GLS...ZyXEL rašėCOLONJeigu parašytum savo auto modelį būtų paprasčiau (na iš parašo galiu tik apie evo pagalvoti, bet tikriausiai taip nėra)Aš iš GZ pasiėmiau EBC kaladėles už berods 70kelis Lt, bet ten reikia užsisakinėt... Galim ir st. diskus iš jų pasiimt, bet kaina virš 200 lyg buvo
Liro bent jau mano mašinai galėjoala parduot ala japoniškus už 60kelis Lt (fig znajet ant kiek ten ta japonija kvepia), bet vietoj neturėjo ir t.t. ir pan.
O Tu paklausk. Kazkada atsimenu pas juos atramini guoli pirkau pigiau negu kitose krautuvese (tiesa guolis buvo originalus hyunday, bet jis toks pats kaip mitsub lancerio)skanis rašėCOLONAritmetika tokia:Pilas rašėCOLONbeje, Skani, pagalvok kad keitimas kaip ir naujos kalades ir kainuoja .. galvoju ar verta sutaupyti kelesdesimt litu ?
I variantas
Kaladeliu komplektas ~50 Lt
Diskai x2 82 Lt![]()
II variantas
Kaladeliu komplektas ~50 Lt
Diskai x2 ~200 Lt
O kurie geresni - lenkiski ar korejietiski - tai pagal susidaryta ivaizdi apie siu saliu produkcija - abeji vienodai "blogi"![]()
Nedristu net sakmbint Mitsubishi Motors'ams ir klaust kiek pas juos vadinamieji "originalus"
Kalades jau nusipirkau.Pilas rašėCOLON.........
Diskai: ABS firmos - 124lt (1vnt), turime dabar.
FEBI firmos - 122lt(1vnt), is kauno atsivestume rytojui.
Kalades: ABS firmos - 77lt(komplektas), turime dabar.
EGT firmos - 31lt(komplektas), turime dabar.
.......
ABS variantas gaunasi 325 litai. kalades kiek ne per brangios?