apie numeriu formata
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
kad blogiau matosi tai blogiau, met matyt i normos ribas dar isipaisho, jeigu gamina tokius. o norma vyruti jau ne mes nustatinejam o atatinkamos tarnybos tuom uzhiima. mes nebent galim nustatyt norma kiek per vakara alaus ishmaukt galim.kaiser rašėCOLONPliustas rašėCOLON"...atsižvelgiant į transporto priemonėse numerio ženklams tvirtinti įrengtų vietų matmenis..."![]()
O ash ar ne apie ta pati kalbu?![]()
Nzn, gal kituose miestuose visishkai lengvai tuos numerius dalina, neatsizhvelgiant i tai ar tik tokie tinka ar ne. Bet Pnv, kaip ir minejau, bent jau man patikrino ar tokie nr tikrai reikalingi ir tik tada ant to lapo padare atzhyma, kad ishduotu "amerikietishko" formato nr.O kaip ta norma nustatyti? Pripazhink, kad zhenklai ant ju praschiau matomi. Todel mano "durnu supratimu", juos mazhiau ir stengiasi dalint.Pliustas rašėCOLONnu tai jei blogai matytusi tai nebutu paleide tokiu i gamyba, matyt normos ribose viskas
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
O ash ir nesisiulau normu nustatinet
Tiesiog reikejo, kad 6 zhenklai ant plokshteles, tinkanchios amerikietishkam automobiliui, tilptu. Shtai ir ir visos normos...
P.S. bishki OT. Merginos kaimynas - keliu policininkas (jis beje ir padejo man Clipsa pigiau nusipirkti per savo pazhintis), pamates kokius numerius ishsiemiau pasake: "tai ka, pasiemei nr, kad policija neizhiuretu?...".

Tiesiog reikejo, kad 6 zhenklai ant plokshteles, tinkanchios amerikietishkam automobiliui, tilptu. Shtai ir ir visos normos...

P.S. bishki OT. Merginos kaimynas - keliu policininkas (jis beje ir padejo man Clipsa pigiau nusipirkti per savo pazhintis), pamates kokius numerius ishsiemiau pasake: "tai ka, pasiemei nr, kad policija neizhiuretu?...".
Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu tai jie visada ish savo poziciju gi ziuri.kaiser rašėCOLONO ash ir nesisiulau normu nustatinet![]()
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Na mano atveju tai buvo taip, kad vos nedave abieju pailgu standartiniu, nes tas kur masinos pazymius apziuri regitros darbuotojas nepazymejo jog gale reikalingas kvadratinis, nes standartinis uzdengia atbulines pavaros lemputes. Tai teko pakartotinai kviestis ta eksperta kad pazymetu jog man butinas kvadratinis vienas numeris. Paklausus ar gali abu kvadratinius duot, atsove kad prieki ir standartini prisitvirtint galesi ir nereikia cia mandravot, vo.
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ot mandravojimas, ir kame čia tą mandravojimą jie mato, tai jei tokie yra tai ir psio ką jiem gaila ar ką, ot lietuvių gailišių tautaRomasis rašėCOLONNa mano atveju tai buvo taip, kad vos nedave abieju pailgu standartiniu, nes tas kur masinos pazymius apziuri regitros darbuotojas nepazymejo jog gale reikalingas kvadratinis, nes standartinis uzdengia atbulines pavaros lemputes. Tai teko pakartotinai kviestis ta eksperta kad pazymetu jog man butinas kvadratinis vienas numeris. Paklausus ar gali abu kvadratinius duot, atsove kad prieki ir standartini prisitvirtint galesi ir nereikia cia mandravot, vo.
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- MiestasCOLON Panevėžys
Pasikartosiu. Joks chia ne gailejimas. Tiesiog neduoda ju be reikalo, nes sunkiau zhenklus ant ju izhiureti. Kad ir tai pachiai policijai. Jei taip lengvai juos dalintu, tai visi "baxuriuku" Golfai butu jais apkarstytiMatosas rašėCOLON ot mandravojimas, ir kame čia tą mandravojimą jie mato, tai jei tokie yra tai ir psio ką jiem gaila ar ką, ot lietuvių gailišių tauta

- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- MiestasCOLON Panevėžys
Tai tame ir reikalas, kad nieko nereikia ten grazhint ir nieko rashyt, nes numeriai tuo momentu dar papraschiausiai nebuna ishduoti.Pliustas rašėCOLONtai ten speju tingejo popierizmu uzhsiiminet, jiem gi reikia tada numierius senus atiduot naujus paimt, rasinet ten kas kodel del ko.
Juk varydamas registruoti mashina visu pirma automobili nuvarai kebulo nr sutikrint. Tas "dede" sutikrina kebulo nr, jis ir atzhyma padaro ant lapo jei tinka "amerikietishki" nr. O tada jau varai i Regitros ofisa pas "tetas" ir 'dedes" tolimesniu popierizmu tvarkyt. Ir tik veliau nr pasiimi.
- aspire3000
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 235
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 27, 08:23
- MiestasCOLON siauliai
- GarneTas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 421
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 11:05
- AutomobilisCOLON VW Phaeton
- SkypeCOLON garnetas
- MiestasCOLON Sonne Stadt
siaip tai siauliuose taip pat reikia paprasyti ir argumentuoti. as ir norejau kvadratiniu , bet sako " kokie priklauso tokius ir duosim-nera cia ko issigalvoti". buciau pri
pries registruojant butu gal ir kvadratinius dave.

Užteks rodyti ką gero turėjau, parodysiu ką turiu :D
VW Phaeton 4.2 AWD 335 HP
VW Phaeton 4.2 AWD 335 HP
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Kai musu kaime emiau numerius Galantui, priekabai, tai paciam nieko nereikejo pildyti. Viska padare vienas dede ir tetaRiebus rašėCOLONsiaip kaip pildai blanka reikia nurodyt kokius numerius nori tokius ir duoda bent jauduodavo

Bet man vistiek nedashunta, kam deti kvadratinius numerius i pailgu vieta

Nezinau, bet man yra grazu kai stovi tokie num, kokie ir priklauso