Doch'as,doch'as ir dar ne dochlasMicius rašėCOLONGalva turi tikti, jei pas Sonata 2,0 DOHC variklis, nes Sonatu yra ir su 2,0 SOHC varikliais
na jei tikrai dochlas variklis tai gali kaskiek ta galios skirtuma prideti veleneliai ir voztuvu uzsidarima atsidarimo fazes o siaip manau galios gali buti maziau del daugelio dalyko pvz kad ir kox suspaudimo laipsnis pas sonatos varikli jei mazesni ir jis dirba ant 92 bnz taupumui o klipse mat ant 95 na ir da visokietokie va bajeriai smulkushorn rašėCOLONAr tiesa,kad galvoj slypi didele galios dalis?? Butent tas skirtumas,kuris ir yra tarp tu dvieju varikliu (eclipses ir sonatos??)
Ne-variklis NE dochlasRiebus rašėCOLONna jei tikrai dochlas variklis tai gali kaskiek ta galios skirtuma prideti veleneliai ir voztuvu uzsidarima atsidarimo fazes o siaip manau galios gali buti maziau del daugelio dalyko pvz kad ir kox suspaudimo laipsnis pas sonatos varikli jei mazesni ir jis dirba ant 92 bnz taupumui o klipse mat ant 95 na ir da visokietokie va bajeriai smulkushorn rašėCOLONAr tiesa,kad galvoj slypi didele galios dalis?? Butent tas skirtumas,kuris ir yra tarp tu dvieju varikliu (eclipses ir sonatos??)
Kas ten pas tave parasyta "parplaukia,parplaukia" ??? Is Amerikos gal plugdai??Riebus rašėCOLONna jei tikrai dochlas variklis tai gali kaskiek ta galios skirtuma prideti veleneliai ir voztuvu uzsidarima atsidarimo fazes o siaip manau galios gali buti maziau del daugelio dalyko pvz kad ir kox suspaudimo laipsnis pas sonatos varikli jei mazesni ir jis dirba ant 92 bnz taupumui o klipse mat ant 95 na ir da visokietokie va bajeriai smulkushorn rašėCOLONAr tiesa,kad galvoj slypi didele galios dalis?? Butent tas skirtumas,kuris ir yra tarp tu dvieju varikliu (eclipses ir sonatos??)
Tikrai nzn (jei tu apie Sonata ir Eclipse). Mano atveju tai nebuvo svarbu, mat man tik teikejo pacios tuscios galvos su "kakliukais" visais (be velenuku, kompensatoriu voztuvu ir t.t.), nes sias dalis perdejo is senosios galvos.Riebus rašėCOLONo veleneliu fazes nesiskiria?
jei nroi turiu uzhtiuninta galvahorn rašėCOLONDoch'as,doch'as ir dar ne dochlasMicius rašėCOLONGalva turi tikti, jei pas Sonata 2,0 DOHC variklis, nes Sonatu yra ir su 2,0 SOHC varikliaisTik man reik TIKSLIAI zinot,taip-ar NE
Gal sakau koki stumokliai siauresni ar dar koks GALAS...
Mano manymu tai irgi taip yraDonix rašėCOLONarkliu galibut maziau nes kompe taip nustatyta