VEL Gi Apie ta GALANTA nuo 97m.
VEL Gi Apie ta GALANTA nuo 97m.
Sweiki, taiwa noriu pasidomet apie MITSUBISHI GALANT'us nuo 97m "Riklys",Europa. Labai jau man patinka mashina vien del savo stile'o ir didumo. Tik va problema ishkilo, kad nelabai kas jeis lt uzsiima, pagal uzsakyma skmb sake nalabai nori uzsiimt, nes atseit LT keliams nalabai tinka nes patvarumo mazai, nezinau ar tiketi ar ne, nes jau jusu Forume perskaiciau ka galejau apie shita modeli, rashot labai skirtingai, turguose ishvis deficitas kaip supratau, o kokiam autopliuse vos keliata, ar jau tokios problemos su jos pirkimu? Jei nesunku patarkit ka ishvis manot apie juos ypac apie Sedanus 2.0 ir 2.5 V6,mechanika, kaip pakaba, varikliai, explotacija? Yr pabaiga norejau paklaust kaip ishvis ar shitie Galantai draugauja su Dujom ir ar verta imt 2.5 V6 ir statit dujos?
PS. Buciau labai dekingas jei nors brukshteltumet pora zodeliu, suprantu kad labai nusibodusi tema, tada jei netingit parashykit. Su nekantrumu lauksiu jusu ats. Dekui
PS. Buciau labai dekingas jei nors brukshteltumet pora zodeliu, suprantu kad labai nusibodusi tema, tada jei netingit parashykit. Su nekantrumu lauksiu jusu ats. Dekui
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Sveikas.
Apie benzininius variklius nieko nezinau.
Vaziuokle kaip vaziuokle
Gal kiek kietoka. Bent jau man. Bet cia gal del ratu.
Atvazinejau ziema (ne tik asfaltu), nuvaziavau kratyti- viskas OK. Nors vistiek girdziu kazkokius bildukus, bet cia gal mano paranoja. Jauciu teks paciam pereiti ir apziureti vaziuokle.
Apie motorus papasakos kiti, kas vazineja "ant benzo".
O apie dujas tau nereikejo klausti, oi nereikejo.....
Apie benzininius variklius nieko nezinau.
Vaziuokle kaip vaziuokle

Atvazinejau ziema (ne tik asfaltu), nuvaziavau kratyti- viskas OK. Nors vistiek girdziu kazkokius bildukus, bet cia gal mano paranoja. Jauciu teks paciam pereiti ir apziureti vaziuokle.
Apie motorus papasakos kiti, kas vazineja "ant benzo".
O apie dujas tau nereikejo klausti, oi nereikejo.....

O ko taip duju jau nemegstat jei nepaslaptis? Kiek ziurejau forumuse tai lygtais su II kartos iranga tai viskas kaip ir nieko dirba, nei shaudo nei ka, del 2.5 V6 tai nezinau. Zinau kad yra dyzeliai, bet nalabai kazkaip prie dushios man jie(tiesa nezinau kaip su Galantais)
Gal dar yra kokiu atsiliepimu ish "RYKLIU" saviniku, mano pateiktais klausimais?
Labai prashau nepatingekik skirt pora minuciu komentaram.
Gal dar yra kokiu atsiliepimu ish "RYKLIU" saviniku, mano pateiktais klausimais?
Labai prashau nepatingekik skirt pora minuciu komentaram.