pridegejas cigareciu
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
pridegejas cigareciu
Kuris saugiklis ant "cigareciu pridegejo" stovi, neveikia
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
Re: pridegejas cigareciu
cia zenklas,kad laikas mest rukytRomasis rašėCOLONKuris saugiklis ant "cigareciu pridegejo" stovi, neveikia

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
rukant jo nereikia ir nepatogu, yra daug geresnis isradimas ziebtuvelis, tik va man is ten reikia tu 12voltu, kurie kazkur dinge, tai nzn kuris cia saugiklis nes nuo to reikes pradet ieskotpharaon rašėCOLONcia zenklas,kad laikas mest rukytRomasis rašėCOLONKuris saugiklis ant "cigareciu pridegejo" stovi, neveikia
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
ant saugikliu dezutes dangtelio yra schema, jis randasi varuotojo pusej, po panele panasej ties kapoto atidarymo rankeneleRomasis rašėCOLONrukant jo nereikia ir nepatogu, yra daug geresnis isradimas ziebtuvelis, tik va man is ten reikia tu 12voltu, kurie kazkur dinge, tai nzn kuris cia saugiklis nes nuo to reikes pradet ieskotpharaon rašėCOLON cia zenklas,kad laikas mest rukyt
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
labai teisingai arba preižiūros žinynas gali pagelbėtpelioks rašėCOLONant saugikliu dezutes dangtelio yra schema, jis randasi varuotojo pusej, po panele panasej ties kapoto atidarymo rankeneleRomasis rašėCOLON rukant jo nereikia ir nepatogu, yra daug geresnis isradimas ziebtuvelis, tik va man is ten reikia tu 12voltu, kurie kazkur dinge, tai nzn kuris cia saugiklis nes nuo to reikes pradet ieskot

- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
ar tikrai saugiklis?
daba neprisimenu tiksliai kuris, jei nepamirsiu paziesu prie masinos nuejes, bet jei turi testeri tai su juo praeik, ne tiek daug saugikliu ten..
mano tai buvo laaabai ilgai nenaudotas, tai visi kontaktai uzrudije paciam pridegejumyje
buvo, teko isardyt vidurine kolona ir sutvarkyt viska..
daba neprisimenu tiksliai kuris, jei nepamirsiu paziesu prie masinos nuejes, bet jei turi testeri tai su juo praeik, ne tiek daug saugikliu ten..
mano tai buvo laaabai ilgai nenaudotas, tai visi kontaktai uzrudije paciam pridegejumyje

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
O tu dar karta paskaityk,ko as is pradziu klausiauDzhedaj rašėCOLONTu paskaityk dar karta, ka ash parashiau ir ka tu parashei.
Jei degimas neijungtas, laikrodis shiaip nedega. Nebent laidai tie 2 sujungti i viena.
Jei degimas ijungtas, laikrodis turi degti bet kokiu atveju.

Pas mane ijungus degima nedega..

Audi A3 1.8T 

- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
pagal viska, tada ir panele turetu nedegt..pharaon rašėCOLONO tu dar karta paskaityk,ko as is pradziu klausiauDzhedaj rašėCOLONTu paskaityk dar karta, ka ash parashiau ir ka tu parashei.
Jei degimas neijungtas, laikrodis shiaip nedega. Nebent laidai tie 2 sujungti i viena.
Jei degimas ijungtas, laikrodis turi degti bet kokiu atveju.![]()
Pas mane ijungus degima nedega..Gali but,kad isvis ten lemputes ner,ar greiciau saugiklis/lempute perdegus?