zeminant pavaras reiketu pries paleidziant sankaba biski persigazuotPliustas rašėCOLONkazkaip man nemaloniai masina stoja kai shaibom stabdau, gal kazka netaip as te darau

zeminant pavaras reiketu pries paleidziant sankaba biski persigazuotPliustas rašėCOLONkazkaip man nemaloniai masina stoja kai shaibom stabdau, gal kazka netaip as te darau
nu ir ziaurus gi tuseniS rašėCOLONnu babandziau irgi stabdyma begiais. nepatikesit. pravaziavus 100 km - 10 litru benzo pagamino![]()
tai daba galvoju tuo ir uzsiimti. benzo gamyba stabdant begiais. jei kam reikia - PM.
sorry uz sarkazma
Dazhnai begiais nestabdyk, a to dar bakas truks nuo pertekliaus........seniS rašėCOLONnu babandziau irgi stabdyma begiais. nepatikesit. pravaziavus 100 km - 10 litru benzo pagamino![]()
tai daba galvoju tuo ir uzsiimti. benzo gamyba stabdant begiais. jei kam reikia - PM.
sorry uz sarkazma
kada Matosai spejai i pensija iseit kad tavo auto tiek kuro naudoja?Matosas rašėCOLONna dabar aš paporysiu![]()
vat čia užsipyliau 30l ir nuvažiavau jau 400km dar iki užsidegimo manau kokius 20km prasuksiu, bet tiek to žiūrim ką turim - į faktus
pas mani rydavo 10l/100km, o trasoj ~8,0-8,5l/100km, reiškias taip kadangi važiavau trąsoj ir to tokio stabdymo nelabai daug buvo, tia gal ir sunku paskaičiuot koks ekonomiškumas/benzo gamybos produktyvumas stabdant bėgiu, bet faktai tokie ~280km pravažiuoti autostradoj, like 120km mieste (ten stabdymo daugiau) vidutiniškai man šiam momentui sudaudota ~7,5l/100km tai nežinau kiek bet kažkiek gaminasi matyt tas benzas
nu stabdžiau daugumoj pavarom o toliau tai važiavau kaip visad tai nužudau kokią audzy tai pasigailiurimciux rašėCOLONkada Matosai spejai i pensija iseit kad tavo auto tiek kuro naudoja?Matosas rašėCOLONna dabar aš paporysiu![]()
vat čia užsipyliau 30l ir nuvažiavau jau 400km dar iki užsidegimo manau kokius 20km prasuksiu, bet tiek to žiūrim ką turim - į faktus
pas mani rydavo 10l/100km, o trasoj ~8,0-8,5l/100km, reiškias taip kadangi važiavau trąsoj ir to tokio stabdymo nelabai daug buvo, tia gal ir sunku paskaičiuot koks ekonomiškumas/benzo gamybos produktyvumas stabdant bėgiu, bet faktai tokie ~280km pravažiuoti autostradoj, like 120km mieste (ten stabdymo daugiau) vidutiniškai man šiam momentui sudaudota ~7,5l/100km tai nežinau kiek bet kažkiek gaminasi matyt tas benzas![]()
![]()
Tikra tiesa, anksciau su vw borka teko vazinet, tai ten momentines sanaudas kompas rode teip - spaudi gaza, rodo kad ryja kazkiek, atleidi ant begio - apvalus nulisKorsaras rašėCOLONsavaitgali turejau garbes pavazineti su 2 ltr TD 2005 metu dyzeliu su kompu, tai realiai isitikinau,kad veikia stabdymas pavarom,nes ant laisvo ridydavo kazkiek kuro sanaudu,o paleidus su begiu - rodydavo apvalu 0
kuo zemesne pavara zemini tuo daugiau pergazuot reikai, kad nesklistu pasalinai garsai ir nesitampytu masinaEuraz rašėCOLONTikra tiesa, anksciau su vw borka teko vazinet, tai ten momentines sanaudas kompas rode teip - spaudi gaza, rodo kad ryja kazkiek, atleidi ant begio - apvalus nulisKorsaras rašėCOLONsavaitgali turejau garbes pavazineti su 2 ltr TD 2005 metu dyzeliu su kompu, tai realiai isitikinau,kad veikia stabdymas pavarom,nes ant laisvo ridydavo kazkiek kuro sanaudu,o paleidus su begiu - rodydavo apvalu 0(kad gamina turbut nebuvo uzprogramuotas rodyt
)
Siaip as irgi pradejau pavarom stabdydamas vaziuot, uzkreciamas tas dalykas, tuoj bus epidemija
Tiesa nuzeminant i antra pavara, kazkokie garsai nelabai grazus pradeda sklisti, nelabai zinau is kur jie, bet speju ir gierboxo gali buti
Man atrodo tas "sutaupymas" sueina į "pergazavimą", kad trukčiojimų nebūtųceo rašėCOLONo toks klausimas - ar sutaupytas pinigas po to nenueis i pavaru deze? Nes girdejau, kad stabdymas varikliu skatina greitesni pavaru dezes susidevejima?
nesiginčinu kad dėžė brangesnė negu kaladės ir jos tvarkyams nelyginamai brangesnis už kaladžių pakeitimą, taip pat pagrindinis diržas irgi gauna apkrovas, nesiūlau niekam vienokio ar kitokio važiavimo stiliaus, nes nežinia kuriuo atveju eksploatacija brangiau kaštuoja, bet mes kalbėjom apie benzą, o kas link benzo panašu kad tikrai tauposiZyXEL rašėCOLONMan atrodo tas "sutaupymas" sueina į "pergazavimą", kad trukčiojimų nebūtųceo rašėCOLONo toks klausimas - ar sutaupytas pinigas po to nenueis i pavaru deze? Nes girdejau, kad stabdymas varikliu skatina greitesni pavaru dezes susidevejima?Plius dar į greičių dėžę... O jei nestabdysi bėgiais- tai dėvisi stabdžių diskai, kaladės, "daugiau benzo išdegini važiuodamas laisva"
Karočia tas ant to ir jokios ekonomijos čia nematau
![]()