P.S. Mano asmenine nuomone.
Tai kur skydelyje yra, ten tepalo spaudimo matuokle, o ne tepalo lygisMatosas rašėCOLONna kai tik užvedi visada tepalo spaudimas/lygis sukilęs būna, o palakščius nesveika iškart išjungt motoro, o kur ta vieta numatyta tepalo spaudimo dačikui
aaa matai aš apie kitokį dačiką pagalvojauDrumbash rašėCOLONTai kur skydelyje yra, ten tepalo spaudimo matuokle, o ne tepalo lygisMatosas rašėCOLONna kai tik užvedi visada tepalo spaudimas/lygis sukilęs būna, o palakščius nesveika iškart išjungt motoro, o kur ta vieta numatyta tepalo spaudimo dačikui
tepalo lygi pasitikrinam su tepalo matuokle
vienas mano taip numyreMatosas rašėCOLONaaa matai aš apie kitokį dačiką pagalvojauDrumbash rašėCOLON Tai kur skydelyje yra, ten tepalo spaudimo matuokle, o ne tepalo lygis
tepalo lygi pasitikrinam su tepalo matuokle
žodžiu svarbiausia kad tepalo būtų nes mitsų motorai jį labai myli, o be jo miršta
o tai bent jau bendzo buvai isipyles ar siaip i baka primizai?Pliustas rašėCOLONnesamone, as su saviske be tepalo iki nidos ir atgal sulaksciau ir nieko.....nu tik paskui alkunini pratekint reikejo ir psio
ta prasme labai nukrenta kai ant laisvu dirba taip?JAWA9 rašėCOLONo as patc insidejas tepalo spaudimo dacika tai kai uzkuriu tai uzlinksta iki galo,kai susyla tai beveikiki ant raudonos zymes laisvu apsuku buna.
cia gerai