padekit spalva blunka arba apsitraukia kazkokia sarma
padekit spalva blunka arba apsitraukia kazkokia sarma
net nzn ka daryt,spalva apsinesa kazkuo neaiskiu ,nupoliruoji ir po kokiu 5 dienu vel apsitraukia,kodel taip yra ir kaip kovot su tuo? 

galant 2.0 GLS (sold) 
pikta b4 2.3

pikta b4 2.3

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Kiek zhinau taip atsitinka, kai nudazhyta buna su nekokybishkais dazhais...
Tada spalva apsinesha tokiu matiniu pavirshiumi....
Kiek bandzhiau (ne savo auto, mamos bulkai), nelabai kas padeda... Visokiom pastom, dazhu atnaujintojais ir t.t. po kiek laiko vel tas pats pasidaro...maximum pora menesiu geriau buna, nutrynus su tokia grubesne dazhus atnaujinanchia pasta, bet ji pati dazham nelabai sveika...
Tokie jau dazhai - nieko nepakeisi....nebent perdazhytum...
Tada spalva apsinesha tokiu matiniu pavirshiumi....
Kiek bandzhiau (ne savo auto, mamos bulkai), nelabai kas padeda... Visokiom pastom, dazhu atnaujintojais ir t.t. po kiek laiko vel tas pats pasidaro...maximum pora menesiu geriau buna, nutrynus su tokia grubesne dazhus atnaujinanchia pasta, bet ji pati dazham nelabai sveika...
Tokie jau dazhai - nieko nepakeisi....nebent perdazhytum...

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pas mane+ stogas , bet kai ut sakiai kad nuo vejo tai gal nelabai tiketinabutu, man rodoz jos visos afigenai verstos ir dauzytosegisas rašėCOLONNa pas mane gal ne visas kebulasMatosas rašėCOLONo tai tu nepergyvenk pasmani tas pac irgi ir pas egisa ir t.t.
cia tikra idel dazu tip kad persidazysiu pavasary ir vsiotik gale kur tas sparnelis eina
todel ir perdazytos pardavimui sudinais dazais

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: padekit spalva blunka arba apsitraukia kazkokia sarma
O tu nuplauti meginaijmarchela rašėCOLONnet nzn ka daryt,spalva apsinesa kazkuo neaiskiu ,nupoliruoji ir po kokiu 5 dienu vel apsitraukia,kodel taip yra ir kaip kovot su tuo?

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
apskritaj priesh zhiema mielieji rejkejo vashku grazhiai ir kruopshchiai padengt - juk butent per shalchius, visus sniegus, druska ir xemija keline kenchia spalva. ir grazhiau atrodo, ir apsauga yra. o blukimo nebus ishvengta - manishke ir tokia pasiblausius, bet kaj pablizgini - kitas rejkalas. gero shvejtimo.
pykta yklypse du-nulis dohc 2000gt (paleidzhiu ish ranku)
kiek ja galimasveist? mane po antro karto uzkniso, cia ne ziema kalta man rodos, siaip turejom tokia nissan micra raudona,tai isvis buvo baisi spalva,tai kiek sveitem tai tas sluoknis nenusieme,ir dar honda motika turiu,tai ten kur raudona buvo ir nubluko,bet buvo lipdukas 

galant 2.0 GLS (sold) 
pikta b4 2.3

pikta b4 2.3

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Jo ypatingai mano motoras afygienai afigytelnai stiprus pasitaike, matyt po shienu laikytas buvoMatosas rašėCOLONjo klipsai nepasizymi itin stipriais dazais, bet uztat pasizymi itin stipriais motoraiso del tu blukimu tai galima spalvos gaivinima megint, ta prasme karsta vaskavima, tai padeda kazkiek , bet po metu vel tas pac

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko