Colt GTI
- Salkiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 724
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 08, 02:00
- AutomobilisCOLON daug =]
- SkypeCOLON Salkiz
- MiestasCOLON Sun City
nu tai filtras jau yra kazkox K&N, bet tik tiek kad jis paprastai idetas ir vsio, nei jokios dezes nei nieko , kad atskirtu nuo karsto oro... del laisvo ishmetimo tai hmmm , tai "laisvas" ar "tiesus" , tai butu visa modifikuota ishmetimo sistema nuo pat , tu vadinamu "kelniu" , ar tik shiaip meti lauk galini bacioka ir plerpi... (nepatinka man tie plerpimai, nenoriu but toks kaip drumbashas kai lakstydavo su coltu) ...marius rašėCOLONsalkiz> dek laisva ishmetima, pralaidesni oro filtra, atvesk shalta paemima, gerus zhvaklaidzius, manau turetum det ta cveka.
vel klausimas... kiek kainuotu tie visi (visi 4) zvaklaidziai?? ir ar jie tinka tipo betkokie, ar tik butene nuo konkretaus modelio(tipo tik nuo GTI) ?
///M3
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
butent tik GTi tinka, nepatariu visokiu italishku/korejietishku lievaku zhiuret kur Lietuvos parduotuves siulo, NGK geri, bet negamina CA0,Salkiz rašėCOLON
vel klausimas... kiek kainuotu tie visi (visi 4) zvaklaidziai?? ir ar jie tinka tipo betkokie, ar tik butene nuo konkretaus modelio(tipo tik nuo GTI) ?
ash uzsakinejau Magnecor'us ish UK.
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
Pas tave ribotuvas ant apsuku yra? Nes,kaip matau avatare,8000rpm'u rodo..marius rašėCOLONbutent tik GTi tinka, nepatariu visokiu italishku/korejietishku lievaku zhiuret kur Lietuvos parduotuves siulo, NGK geri, bet negamina CA0,Salkiz rašėCOLON
ash uzsakinejau Magnecor'us ish UK.

Pas mane Carismoj tai 6500-7000max,bet ant pacio maximumo variklis drebet pradeda

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nereikia važiuot kai gazuojipharaon rašėCOLONPas tave ribotuvas ant apsuku yra? Nes,kaip matau avatare,8000rpm'u rodo..![]()
Pas mane Carismoj tai 6500-7000max,bet ant pacio maximumo variklis drebet pradeda

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Man rodos,jei ir vietoj stoviu,ant tokiu apsuku drebaZyXEL rašėCOLONNereikia važiuot kai gazuojipharaon rašėCOLONPas tave ribotuvas ant apsuku yra? Nes,kaip matau avatare,8000rpm'u rodo..![]()
Pas mane Carismoj tai 6500-7000max,bet ant pacio maximumo variklis drebet pradeda![]()

Audi A3 1.8T 

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Bet rankinis užtrauktasceo rašėCOLONNa mariaus avatare mesimato, kad spydiko rodikle butu ties nuliu. Siaip fainas dalykas ( kai kurios naujos masinos ) kai uzvedus motora, spydiko ir tacho rodikles padaro test drive'a nuo min iki max ir atgalkietai atrodo

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
ZyXEL rašėCOLONBet rankinis užtrauktasceo rašėCOLONNa mariaus avatare mesimato, kad spydiko rodikle butu ties nuliu. Siaip fainas dalykas ( kai kurios naujos masinos ) kai uzvedus motora, spydiko ir tacho rodikles padaro test drive'a nuo min iki max ir atgalkietai atrodo
![]()
Vazhiuojant ta pati ishsuka, ka ir stovint (RPM)

Ribotuvas yra kaip buves. po smulkiu upgrade'u +500 rpm Redline vynioja.
Paskutinį kartą redagavo 1 markoh. Iš viso redaguota 2006 kartus.
Širdy Mitsubishi
- jhonis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1154
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 30, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu Rpm kiek pas Mivec'ą standarte visi išsuka pvz. aš irgi (ribotuvą nuėmusmarius rašėCOLONStandarte ribotuvas ties 7500 RPm, kaip minejau po keliu upgrade'u dabar tiek ishsuka, kiek pas MIVEC cyborga standartepharaon rašėCOLON
Tai ant 8000rpm ribotuvas ar daugiau eina isspaust?

Colt CaO 4WD, Mivec 175 hp, Cyborg perleistas į teisingas rankas
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
suk, nesukes nors ir iki 10000RPM, galia neisaugs bedidesniu modifikaciju 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Jei standarte nesisuka virsh suk nesukes vistiek nebus daugiau Redline. O ribotuvas pas man nekliudytasjhonis rašėCOLONNu Rpm kiek pas Mivec'ą standarte visi išsuka pvz. aš irgi (ribotuvą nuėmusmarius rašėCOLON Standarte ribotuvas ties 7500 RPm, kaip minejau po keliu upgrade'u dabar tiek ishsuka, kiek pas MIVEC cyborga standarte), bet tiek AG tai niekas iš tokios kubatūros neišspaudžia

Širdy Mitsubishi