stabdziu kaladeliu atmetimas
Beje man nesenai toks dalykas nutiko, anksciau vienoj pusej stabdant cype, o po to stabdant kas kiekvienu rato apsisukimu pradejo grandyt kazka, garsas toks aijna, pries kokios 4 men man tekino diskus, nes buvo susimete, ir pakeite tik vienoje puseje kaladeles, nes pasake kad kitoje puseje tipo geros, tai dabar tos kur ju manymu buvo "geros" as manau kad ir grandosi jau, ar tikrai tas garsas gali buti del kaladziu nusidevejimo? Beje galvoju ateity pirkti naujus stabdziu diskus? Kokia gali buti kaina gero disko 1 vnt??? Gal zinot
Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas 

Blin blin pasiziurejau, kad pas mane suportai irgi kogero neatsoka, nes visi priekiniai ratlankiai net parudave nuo stabdziu disko dulkeliu, diskas po vaziavimo ziauriai ikaites, nors stabdau beveik kiek imanoma varikliu, maza faka ka blin daryt

Henris rašėCOLONBlin blin pasiziurejau, kad pas mane suportai irgi kogero neatsoka, nes visi priekiniai ratlankiai net parudave nuo stabdziu disko dulkeliu, diskas po vaziavimo ziauriai ikaites, nors stabdau beveik kiek imanoma varikliu, maza faka ka blin daryt
tvarkyk suportus

Mitsubishi Galant GTi-16V
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
henrikai nepatarciau tau gryzt pas tuos chalturscikus kurie tau kalades kaite nes tokisu "meistrus" reikia siust kuo toliau
nie vienam servise normaliam tau nekeis vienos puses kaladziu abi is kart ir jos parduodamos visada porom 

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Pritariu. Geras meistras, pamates kad nusinesiojo tik viena kalade iskarto pasakys kad yra kazkas negerai.Riebus rašėCOLONhenrikai nepatarciau tau gryzt pas tuos chalturscikus kurie tau kalades kaite nes tokisu "meistrus" reikia siust kuo toliaunie vienam servise normaliam tau nekeis vienos puses kaladziu abi is kart ir jos parduodamos visada porom

tai as gavau visas akaldes kiek priklauso, bet kodel jie man pakeite tik vienoj pusej tai nzn, bet saip ruosiuos i kita servisiuka varyt, man dabar svarbiausia, kad suportus paziuretu ir sutvarkytu, ir kad nenuplestu uz tai babkiu, dabar pas many toks pusiau atostogu metas, tai su finansais nera idealiai

- Robzudys
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 155
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 02, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Vaiki, as sestadieni savo stabdzius tvarkau Panevezy, tad jei ka , galesim ir tavo pstvarkytkid rašėCOLONdariau viska kas ce parasyta buvo ka reikejo daryt ishskyrus autoservisa, bet vistiek vairuotojo puses priekines stabdziu kaladeles neatsoka. nu viska ten sutepiau ir ciloindriukas lyg vaiksto normaliai, bet vistiek nebeismanau kas ten gali but

Saab 9-3 '04 2.0T
1g Eclipse '92, 2.0 16v DOHC black - perleista vyresniajai kartai
1g Eclipse '92, 2.0 16v DOHC black - perleista vyresniajai kartai
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jei neatmeta, reiškias cilindriukui xana ir psio, jei normaliai jis judėtų tai ir atmestų kaladękid rašėCOLONdariau viska kas ce parasyta buvo ka reikejo daryt ishskyrus autoservisa, bet vistiek vairuotojo puses priekines stabdziu kaladeles neatsoka. nu viska ten sutepiau ir ciloindriukas lyg vaiksto normaliai, bet vistiek nebeismanau kas ten gali but