Pirk tokias, kokias marius turi- neapsiriksi!Poizn rašėCOLONNu ziuresim kaip ten bus, tikiuosi netaip baisiai kaip Tu sakai... Galetum ir nenuleisti manes taip greit ant zemes... O ka manai apie Mintex stabdziu kaladeles?

Pirk tokias, kokias marius turi- neapsiriksi!Poizn rašėCOLONNu ziuresim kaip ten bus, tikiuosi netaip baisiai kaip Tu sakai... Galetum ir nenuleisti manes taip greit ant zemes... O ka manai apie Mintex stabdziu kaladeles?
Ju ar not raitZyXEL rašėCOLONPirk tokias, kokias marius turi- neapsiriksi!Poizn rašėCOLONNu ziuresim kaip ten bus, tikiuosi netaip baisiai kaip Tu sakai... Galetum ir nenuleisti manes taip greit ant zemes... O ka manai apie Mintex stabdziu kaladeles?![]()
O jei jis tokių neturi- reiškia jos yra šūdas...
Tai leidziu sau suprasti, kad as isigijau suda?marius rašėCOLONJu ar not raitZyXEL rašėCOLON Pirk tokias, kokias marius turi- neapsiriksi!![]()
O jei jis tokių neturi- reiškia jos yra šūdas...
kiekvienas renkasi laisvai. Bet Aš šūdo niekad nesirenku, bent stengiuos to nedaryt
Poizn> dar Ferodo vertinamos, yra keliu rushiu. Apie Mintex neteko girdet.
Daugiau visokių klausyk- iš kalėjimo neišeisiPoizn rašėCOLONTai leidziu sau suprasti, kad as isigijau suda?
Raudonas kaip supratauZyXEL rašėCOLONDaugiau visokių klausyk- iš kalėjimo neišeisiPoizn rašėCOLONTai leidziu sau suprasti, kad as isigijau suda?Viskas ten ok su tom kaladėlėm, panaudosi, pamatysi, padarysi išvadas- tada ir pasimatys ar geros ar ne labai
Aš irgi griebsiu iš ten pat, tik tas velnio spalvos, ka aitų kai vels
Poizn> ten buvo atsakymas i ZyXel komentarus, o ne tavo.Poizn rašėCOLONTai leidziu sau suprasti, kad as isigijau suda?marius rašėCOLON Ju ar not raitkiekvienas renkasi laisvai. Bet Aš šūdo niekad nesirenku, bent stengiuos to nedaryt
Poizn> dar Ferodo vertinamos, yra keliu rushiu. Apie Mintex neteko girdet.
Įsisodinti lengvesnį keleivįHenris rašėCOLONNukrypo tema kazkur ne ten, daba toks bajeris, kai vaziuoju vienas masina eina tiesiai, kai isisodinu keleivi, nesmarkiai pradeda tempt i viena puse, man suvedima dare pakrove zmogu i vairuotojo kede, gal cia klaida padaryta? Ar priezastis gali buti amortikuose ar spyruokles, nors masina kai iseda keleivis neatrodo kad susmuktu i ta puse, bet vaira vaziuojant veda. Kame kampas?
a tai ko tą žmogų ten krovėHenris rašėCOLONNukrypo tema kazkur ne ten, daba toks bajeris, kai vaziuoju vienas masina eina tiesiai, kai isisodinu keleivi, nesmarkiai pradeda tempt i viena puse, man suvedima dare pakrove zmogu i vairuotojo kede, gal cia klaida padaryta? Ar priezastis gali buti amortikuose ar spyruokles, nors masina kai iseda keleivis neatrodo kad susmuktu i ta puse, bet vaira vaziuojant veda. Kame kampas?
Matosas rašėCOLONa tai ko tą žmogų ten krovėHenris rašėCOLONNukrypo tema kazkur ne ten, daba toks bajeris, kai vaziuoju vienas masina eina tiesiai, kai isisodinu keleivi, nesmarkiai pradeda tempt i viena puse, man suvedima dare pakrove zmogu i vairuotojo kede, gal cia klaida padaryta? Ar priezastis gali buti amortikuose ar spyruokles, nors masina kai iseda keleivis neatrodo kad susmuktu i ta puse, bet vaira vaziuojant veda. Kame kampas?![]()
jei su žmogum padarė suvedimą tai gal ir gali būt kad neša į šoną