neskubekit sperseti apie zmogu is jo aprangos nes nusirisit patis iki tokios lygei pradedami skirstyt tie va lochai tie riestanosiai o anie isvis nelygis

ciorny bumer ciorny bumer
Tei va kad neskirstau ar lochs ar ne, o tik sakau, kad toks stiliux tikrai negeruoju kvepia..Riebus rašėCOLONnebutina buti proto bokstu tam kad buti geru zmogum o taip kaip tu apsirenges tavo reikalas jei tau patogu tebunie
neskubekit sperseti apie zmogu is jo aprangos nes nusirisit patis iki tokios lygei pradedami skirstyt tie va lochai tie riestanosiai o anie isvis nelygis![]()
ir dar tu man sakai kad kazko as susiparinesRobzudys rašėCOLONNezinau, as tai pries tokia spalva isvis ir dar chiorna buferiRiebus rašėCOLONnormali ta efke tik ratu reikia ir bus normaliai![]()
o siaip to klubo vadovas mano geras pazystamas per telika su tom velnem interviu dave ir tikrai ne toks zmogelis kaip kiti su aerodinaminem galvom![]()
O jei ji nedabaigta, tai ner ko ir i parada vaziuot![]()
O del to vadovo, tai nezinau - nepazistu, faktas, kad per interva nepasirode kad pas ji galva tik del to kad neprilytu ant peciu uzdetaTik man viena nesuprantama, jei jis normalus, tai kaip gali tokiem klubieciam, kur prie trenigiuku lakierkas derina, vadovaut
![]()
P.S. zinau, kad blogai teigti, jog lakierku, treningiuku ir aerodinamikos savybiu gerinimui paaukoti plaukai suponuoja IQ trukuma, bet cia galiu ir pasiteisint - gimiau ir uzaugau Panevezy, tad daug tokiu facanu sutikau ir pazinojau, taip pat drasiai galiu sakyti, jog tokie ivaizdzio detaliu derinukai dar ne karto neslepe proto bokstu
Blyn, jau 5 para, kai kompo klaviatura tik ir tebarskinu, oamiegi, parasai keleta lapu, vel pamiegi, vel parasai ir taip 5 paros... Taip kad as drasiai galiu jaustis nepakaltinamukid rašėCOLONir dar tu man sakai kad kazko as susiparinesRobzudys rašėCOLON Nezinau, as tai pries tokia spalva isvis ir dar chiorna buferi![]()
O jei ji nedabaigta, tai ner ko ir i parada vaziuot![]()
O del to vadovo, tai nezinau - nepazistu, faktas, kad per interva nepasirode kad pas ji galva tik del to kad neprilytu ant peciu uzdetaTik man viena nesuprantama, jei jis normalus, tai kaip gali tokiem klubieciam, kur prie trenigiuku lakierkas derina, vadovaut
![]()
P.S. zinau, kad blogai teigti, jog lakierku, treningiuku ir aerodinamikos savybiu gerinimui paaukoti plaukai suponuoja IQ trukuma, bet cia galiu ir pasiteisint - gimiau ir uzaugau Panevezy, tad daug tokiu facanu sutikau ir pazinojau, taip pat drasiai galiu sakyti, jog tokie ivaizdzio detaliu derinukai dar ne karto neslepe proto bokstu
Na ten toj fotkej nelabai matosi kas do tiuningas, bet lyg ir nieko visai(nestandartinis). Esme kad reibus teisus gali tu buti forsishkai apsirenges ar gotishkai ar dar kaip ten bebutu jej turi gera shirdi gali buti, kad ir kaip tu robotu zudike sakai, lochu vistiek zmonem tu imponuosi del savo geros shirdies ir nieks nekreips demesio kad nezinai kas yra mendelejavo lentele ar koks aukshciausias kalnas pasaulyjeRiebus rašėCOLONnebutina buti proto bokstu tam kad buti geru zmogum o taip kaip tu apsirenges tavo reikalas jei tau patogu tebunie
neskubekit sperseti apie zmogu is jo aprangos nes nusirisit patis iki tokios lygei pradedami skirstyt tie va lochai tie riestanosiai o anie isvis nelygis![]()
prie mano namu kaip tik stulpas nuverstasZyXEL rašėCOLONČia užmačiau tokį egzemplioriųDar matosi, kad buvo gerai stulpą kažkokį nunešęs- tikriausiai su geometrija pas jį jau nekas
![]()