pelioks rašėCOLONti va, atejo pavasaris ir silta-karsta pasidare, ijungus kondika dasilo smegenyse kad jis ne velnio nebesaldo, o tik pucia salta oreli is lauko. Kur rekomenduotumet uzsipildyt kondiske kaune ir mazdaug kainos kokios?
Aikste rašėCOLONPrie Sauletekio garazuose neblogai daro, keli pazystami tvarkesi problemu nebuvo. Adreso tikslaus nezinau bet nupasakot kelia galiu.
Patikrino tipo nustate kad nesandaru ir viskas, paklausus kainu remonto nieko gero nepasake, nes tipo daug ardymo ir neaisku kas kolkas. Sake daug kainuos. Na turbut kazkaip jiems nerimtai pasirodziau su savo clipse salia sviezesniu mersu/bmwu. Seip jie ten uz 120 lt uzpildo, tai cia gausis, kad tuo naujesniu R134a. Jei sistema sandari tai veiksmas greit uztrunka.
Vaidule rašėCOLONAutoakste pildo, Taikos pr. netoli baziu
pildo bet tik naujasniems auto nei 94 m.
wytska rašėCOLONtaikos prospekte prie akluju/silpnaregiu sankryzos per pora namu.
taikos pr 13. kai paziurejo i mano clipse iskart sake, kad cia turi but uzpidlyta R-12 freonu tai patikrinimas ir uzpildymas su tepalais 240 lt, jei butu R134a 170 lt. Betikrinant nustate, kad uzsikirtes kompresorius

Dabar mislinu ar tik nebus toks bajeris, kad pries tai buves savininkas uzpilde kitu freonu (ne R-12) ko pasekoje veliau suejo mano kompresorius, nes uz pildyma, kaip sake mokejo apie 100 ar 150 lt. Uz kompresoriaus pakeitima 120 lt uzprase, nes jis ten gerokai uzkistas pas clipse, aisku reik dar ji surast. Nu vnz dabar cia jau noris man i uzuojautos skyreli rasytis, nes vienas pagrindiniu kriteriju del ko clipses uzsinorejau tai ir buvo kondiske

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)