Galanto sankaba
Galanto sankaba
Sweiki, turiu beda, keiciau pilnai sankaba(guolis, diskas, diskatorius) po to negalejau nuorint, nes nedirbo cilindras, pakeiciau cilindra(pastaciau nauja) ir visvien negaliu nuorint. Tiksliau nuorinu, bet uz poros valandu vel negaliu begiu normaliai ijungt. Is kur gali ta ora siurbt? Gal kas buvo susidures, nes nelabai isivaizduoju ka ten dar pakeist... Beje visos detales naujos.
Galant `97 2.5l
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
As irgi kai keiciau darbini cilindriuka- pavargau kol nuorinau. daug skyscio teko nuleisti. Atrode kad jau gerai nusiorino, po kiek laiko vel sh.....as gaunasi. Paprasciausiai reiketu ilgai ir nuobodziai pumpuoti sankaba. Pripumpuoji, nuleidi per shlangute i koki buteli (gaila ant zemes pilti, nes tenka daug nuleisti), vel pumpuoji ir t.t. O tu keitei tik darbini cilindriuka? Pagrindini kliudei?
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Pries prisukant vamzdeli privarei DOT'o i cilindriuka? Cilindriukas turi buti pilnas pries prisukant vamzdeli. Taip, yra dar vienas, darbinis, cilindriukas prie greiciu dezes. Jis turi nuorinimo taska.berazumis rašėCOLONas pagrindini pakeiciau tas kuris po kapotu, bet girdejau lyg tai dar vienas egzistuoja prie greiciu dezes, idomu jam rem. komplektas yra?
Tai supratai, ka reikia padaryti?
Atsuk vamzdeli nuo pagr cilindriuko(po kapotu). Privaryk DOT'o pro visas skyles kurias tik rasi. Paziurek ar sankabos pedalas ne nuspaustas. Prisuk vamzdeli. Nuorink sistema su tuo stuceriu kuris randasi ant darbinio cilindriuko(ant greiciu dezes). Pumpuok kol bus gerai, nes jauciu kad jau sistemoj pilna oro
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Kaip tu galejai "taip ir daryti" jeigu tu net nezinai kur pas tave darbinis cilindriukas ir ar aplamai jis pas tave yraberazumis rašėCOLONtaip ir dariau, tik vat pradedu abejuot ar nedarbinis cilindras durniuoja, gal jis ora siurbia

Kaip galejai suprast as ne pats tai dariau o stovejau uz nugaros ir stebejau
mano manimu kiekvienas turi daryt ta ka moka, as nemoku remontuot masinu, gal ir galeciau , bet nenoriu. O blogiausia tai kad tas kuris remontuoja matyt maziau zino uz ta kuris stovi uz nugaros
.
Bet kokiu atveju aciu, rytoj ziuresiu ka jis ten suks. Mano skaiciavimais tokiais tempais remontuojant mano masina, ji bus gatava ziemai, ir padangu nereikes keist...

Bet kokiu atveju aciu, rytoj ziuresiu ka jis ten suks. Mano skaiciavimais tokiais tempais remontuojant mano masina, ji bus gatava ziemai, ir padangu nereikes keist...

Galant `97 2.5l